Çaykur İs Sağlığı Ve Güvenliğe Çok Önem Veriyor

Çaykur İs Sağlığı Ve Güvenliğe Çok Önem Veriyor 6331 sayılı iş sağlığı ve Güvenliği yasası gereği Çaykur Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan İş sağlığı ve Güvenliği Şübesi elemanlarınca çalışanlara sürekli eğitim semineri veriliyor. 30 Haziran 2012 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6331 sayılı iş sağlığı ve Güvenliği yasası ,iş yerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

Çaykur İs Sağlığı Ve Güvenliğe Çok Önem Veriyor

6331 sayılı iş sağlığı ve Güvenliği yasası gereği Çaykur Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan İş sağlığı ve Güvenliği Şübesi elemanlarınca çalışanlara sürekli eğitim semineri veriliyor.

30 Haziran 2012 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6331 sayılı iş sağlığı ve Güvenliği yasası ,iş yerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcüt sağlık ve Güvenlik koşullarının iyileştirilmesi için ,işveren ve çalışanların görev yetki ve sorumluluk hal ve yükümlülüklerini düzenlemektedir.

Bu yasa kapsamında Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan iş sağlığı ve Güvenliği Şübesi elemanlarınca çalışanların bilinçlenmesi noktasında hem işçilere hemde 3308 sayılı yasaya tabi öğrenciler , çalışma yaşamında karşılaştıkları tehlikeler ve bunların yaratacağı riskler , bu risklerden nasıl korunacağı konusunda sürekli eğitim verilmektedir.

Bu çalışmalar Çaykur’a bağlı tüm işyerlerinde görevlendirilen iş Güvenliği uzmanları ve iş yeri hekimleri tarafından sürekli yapılmaktadır

HABER:FOTO.OSMAN KÖSEOĞLU

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş