CANLI YAYINDA PLAKET

CANLI YAYINDA PLAKET Kaçkar TV tele Kulis yapımcısına büyük onur Kaçkar TV. Spor müdürü Tele Kulis programı yapımcı ve sunucusu Alaettin Onay a Tele kulis canlı yayında bir plaket taktim edildi. T.F.S.K.D. Rize şubesi adına dernek üyesi Ömer Yılmaz Canlı yayında Alaettin Onaya görsel basında,  Türkiye Futbol Saha Komiserleri derneğine Kaçkar Televizyonu ekranlarında yapımcısı olduğu..

Tarih : Okunma : 48 Defa Okundu... Yorum Yap

CANLI YAYINDA PLAKET

Kaçkar TV tele Kulis yapımcısına büyük onur

Kaçkar TV. Spor müdürü Tele Kulis programı yapımcı ve sunucusu Alaettin Onay a Tele kulis canlı yayında bir plaket taktim edildi.

T.F.S.K.D. Rize şubesi adına dernek üyesi Ömer Yılmaz Canlı yayında Alaettin Onaya görsel basında,  Türkiye Futbol Saha Komiserleri derneğine Kaçkar Televizyonu ekranlarında yapımcısı olduğu Tele Kulis programında göstermiş olduğu ilgi ve alakadardan dolayı ve başarılı çalışmalarından plaket taktim edildi.

Ömer yılmaz En anlamlı plaketi taktim ederken Alaettin Bey T.F.S.K.D. Genel başkanı Sayın Hüseyin Doğanın selamlarını ve saygılarını sizlere getirdim. Rize şubesi adına plaketi sizlere taktim etmekten büyük mutluluk duydum sizlere yayın hayatında başarılar dilerim dedi.

Alaettin Onay Canlı yayın programımda sürpriz yaparak beni şaşırttınız. Genel Başkan Hüseyin Doğan Beye ve Rize yönetimine teşekkürlerimi sunarım Sunuda belirteyim ki çok duygulandım dedi

NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş