Bir tarafta 18 puanla Çaykur Rizespor, Bir tarafta 12 puanlı Başakşehir spor.

  [email protected]  GÖZLEM  NECATİ DİLİ ÜÇ PUAN ŞAHANE UZATMALARDA GELEN GALİBİYET Bir tarafta 18 puanla Çaykur Rizespor, Bir tarafta 12 puanda Başakşehir spor. Rize spor 9. sırada Başak Şehir spor 17. sırada. İki takımında üç puana ihtiyacı var.  Rize spor alacağı üç puanla basamak atlamak ve yerini sağlam tutmak Başak Şehir Spor da puan alarak..

Tarih : Okunma : 47 Defa Okundu... Yorum Yap

 

[email protected]  GÖZLEM  NECATİ DİLİ

ÜÇ PUAN ŞAHANE UZATMALARDA GELEN GALİBİYET

Bir tarafta 18 puanla Çaykur Rizespor, Bir tarafta 12 puanda Başakşehir spor.

Rize spor 9. sırada Başak Şehir spor 17. sırada. İki takımında üç puana ihtiyacı var.  Rize spor alacağı üç puanla basamak atlamak ve yerini sağlam tutmak Başak Şehir Spor da puan alarak Alt sıralardan çıkmak isteyecek. Çok önemli bir karşılaşma.

Müsabaka başladı. Başakşehir öne geçti, Çaykur Rizespor yakaladı. Rize Spor öne geçti Bu goller  yani üç gol ilk 17 dakika içersinde oldu. İlk yarı bitecek derken 45+ uzatmalarda 47. dakikada Başakşehir J. Opoku ile oyunda dengeyi sağladı. İlinci yarının uzatmalarında Yine Olawoyinle 97 dakikada Galibiyet golünü atarak Rize spora üç altın puan kazandırdı.

Çaykur rize spor aldığı üç puanla iki basamak daha yukarıya çıkmış oldu.

Ligde kolay maç yok bütün müsabakalar birbirinden zorlu olduğu apaçık ortada. Netice itibariyle Rize spor haftayı üç puanla kapatırken hem zorlu bir virajı daha dönmüş oldu. Bir parantez daha acarsak Rize sporun Her golünde bütün tribünler ayağa kalkıyordu.

Bir eksiklik vardı beklenen taraftar tribünlerde yoktu. Olanlarda tam destek olarak takımının yanındaydılar. Bu hafta havanında güzel olmasına rağmen yaklaşık 4100 kişi müsabakayı izlemeye gelmiştik yarıda her iki kalede ikişer gol oldu. İlk yarıda tam dört gol oldu.

Bol gollü bir maç beklenirken Dakikalarda çabucak geçmeye başladı gol bir türlü gelmiyordu. Rize spor Kalecisi Gökhan Akkana bu maç tada gerekeni yaptı desek yerindedir tıptı diğer maçlarda olduğu gibi kritik kurtarışlar yaptı belkide galibiyetin Mimarıydı diyebiliriz.

İlhan Hoca yerinde yaptığı değişiklerle de oyuna damgayı vurdu.

İlk yarıda uzatmalarda Rize spor Olawoyinle beraberliği yakalamıştı  Bu kez ibre Rizespor’a döndü. Birinci yarıda beraberlik golünü atan Olawoyin ikinci yarıda uzatmalarda 97 dakikada Rize sporu galibiyet golünü atan isim oldu.

Bir eksik vardı beklenen taraftar tribünlerde yoktu. Olanlarda tam destek olarak takımının yanındaydılar. Bu hafta havanında güzel olmasına rağmen yaklaşık 4100 kişi müsabakayı izlemeye gelmişti.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş