‘’bir kişide sen okut’’

İKİZDERE ÇEVRE DERNEĞİNDEN ‘’Bir Kişide Sen Okut’ ’KAMPANYASI LİSE ÖĞRENCİLERİNE TEST KİTAPLARI HEDİYE EDİLDİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- İkizdere Çevre Derneği tarafından İstanbul’da başlatılan ‘’bir kişide sen okut’’ kampanyasında toplanan test kitaplarını İkizdere Fazliye Turanlı Çok Programlı Lisesine getirerek Okul yöneticilerine teslim etti. İkizdere Çevre Derneği(İÇEV) tarafından yapılan açıklamada’ ’Kadıköy de bulunan Nazım Kitabevi ile birlikte,..

Tarih : Okunma : 62 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDERE ÇEVRE DERNEĞİNDEN ‘’Bir Kişide Sen Okut’ ’KAMPANYASI

LİSE ÖĞRENCİLERİNE TEST KİTAPLARI HEDİYE EDİLDİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- İkizdere Çevre Derneği tarafından İstanbul’da başlatılan ‘’bir kişide sen okut’’ kampanyasında toplanan test kitaplarını İkizdere Fazliye Turanlı Çok Programlı Lisesine getirerek Okul yöneticilerine teslim etti.

İkizdere Çevre Derneği(İÇEV) tarafından yapılan açıklamada’ ’Kadıköy de bulunan Nazım Kitabevi ile birlikte, İkizdere – Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi, 12 sınıf öğrencilerine 2024 de YKS sınavında destek olmak için “bir kişi de sen okut” kampanyamız sonuçlandı. Kampanya kapsamında YKS sınavları için sözel ve sayısal alanlarında açıklamalı test kitapları set halinde sınava girecek öğrenciler için edinildi. Bugün ziyaret ettiğimiz, değerli Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi eğitimcilerine test kitaplarını teslim ettik. Amacımız, çocuklarımızın üniversite eğitimi alması ve onlarla dayanışma içinde olduğumuzu göstermektir’’ denildi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş