BİLAL KARAFAZLI ÇAYKUR SPOR ANTRENÖRÜ ( nostalji )

BİLAL KARAFAZLI ÇAYKUR SPOR ANTRENÖRÜ 1970 yılında Rize İyi dere Kalecik Köyünde dünyaya gelen Bilal KARAFAZLI , İlk okulu Kalecik köyünde, Orta Okulu B.Çiftlik Orta Okulunda Liseyi Rize Lisesinde, Yüksek Öğrenimimi ise KTÜ Rize M.Y. O Çay Eksperliği bölümünde okuyarak tamamlamıştır.               1983 yılında Rize spor un altyapısında futbol hayatına başladı. 1984-88 yılları arası Kendirli..

Tarih : Okunma : 225 Defa Okundu... Yorum Yap

BİLAL KARAFAZLI ÇAYKUR SPOR ANTRENÖRÜ

1970 yılında Rize İyi dere Kalecik Köyünde dünyaya gelen Bilal KARAFAZLI , İlk okulu Kalecik köyünde, Orta Okulu B.Çiftlik Orta Okulunda Liseyi Rize Lisesinde, Yüksek Öğrenimimi ise KTÜ Rize M.Y. O Çay Eksperliği bölümünde okuyarak tamamlamıştır.

 

            1983 yılında Rize spor un altyapısında futbol hayatına başladı. 1984-88 yılları arası Kendirli spor kulübünde futbol oynadı, 1988 yılında Kalecik spor kulübü kurulunca Kalecik spor a geçti ,1990 yılında İstanbul Eyüp spor da daha sonra  İstanbul Adliye spor da futbol oynadı.

 

             1992 yılında Rize ye geldi. Kalecik spor da top oynarken aynı zamanda antrenörlüğünü yaptı. 1996 yılında askere gitti.1998 yılında askerden geldi Kalecik sporunun Kulüp başkanlığına getirildi . Rize de değişik kategorilerde oluşturulan karma takımlarla ve Okul takımlarıyla çalıştı.  İdareciliğinden çok antrenörlüğü ön plana çıkan Bilal KARAFAZLI iyi dere spor un kurulmasına da öncülük etmiştir. Rize’de bir çok kulüpte antrenörlük yapmıştır. Bunlar sırasıyla Kalecik spor,2 mart Selimiye spor, Rize Belediye spor, Yaylacılar  spor , İyiderespor, Telekomspor ve halen Çaykursporda antrenörlük yapmaktadır . 2007 Yılında ÇAYKUR Kalecik Çay Fabrikasına Çay Eksperi olarak göreve başladı.Daha sonra Zihniderin Çay Fabrikasına nakil gitti.

            Kalecikspor kulübü başkanlığının yanında, Çaykurspor Kulübü Antrenörlüğü,Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eğitim Genel Sekreterliği, Türkiye Futbol Antrenörleri  Derneği Rize şubesi Yönetim Kurulu üyeliği, Rize  Futbol İl Temsilcisi yardımcılığı, TFF Milli Takım Rize kent antrenörlüğü  ve Grastrost sorumluluğu görevlerini de yürütmektedir.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş