Benim yıllardır çözemediğim konu şu!

Benim yıllardır çözemediğim konu şu! Bu yabancıları kim seyrediyor,? Kim alıyor ve bu kadarı yanlışı bir arada nasıl yapıyordular adama bana on tane yabancı futbolcu al, hepsi kötü çıksın desen, adam bir hata yapar biri iyi çıkar be kardeşim. 20 yıldır alınan yabancılara bir bakın yüzde onundan yararlanamadık. Aldıklarımıza hem transfer yaparken ve hemde gönderirken..

Tarih : Okunma : 155 Defa Okundu... Yorum Yap
facebook sharing button
twitter sharing buttonBenim yıllardır çözemediğim konu şu!

Bu yabancıları kim seyrediyor,? Kim alıyor ve bu kadarı yanlışı bir arada nasıl yapıyordular adama bana on tane yabancı futbolcu al, hepsi kötü çıksın desen, adam bir hata yapar biri iyi çıkar be kardeşim. 20 yıldır alınan yabancılara bir bakın yüzde onundan yararlanamadık.

Aldıklarımıza hem transfer yaparken ve hemde gönderirken çuvalla para verip gönderdik. Yazık değilmi? Bu kulübün paralarına, bu vebalı düşünen yok mu? Birde öteki dünya var.

Bunların hesabını kim nasıl verecek. Aynı parayı harcayan Konya Avrupa’ya gidiyor biz küme düşüyoruz. İnsan 20 yıldır aynı hataları yapıp bir adam gibi takım kuramazmı,oynadığımız lig önemli değil, önemli olan taraftarı mutlu kılan bir takım kurabilmektir, sayın reisimiz olmasa bu takıma ne başkan nede yönetici bulabiliriz. Ama gel gör ki 30 yıldır ülkeyi yöneten bizler, bir Rizespor’umuzu yönetecek, taraftarımızı mutlu edecek birilerini bulamadık. Ayettir işi ehline veriniz. Şoförlüğü zayıf olana Mercedes’te verseniz, yarışta murat’ ı bile geçemez.

ALAATTİN ONAY

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş