BAYRAK KONUŞULUYORSA

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle BAYRAK KONUŞULUYORSA Seçim sürecinde çok afaki ve acayip sözler duyuyoruz. Şanlı Bayrağımız ile sıkıntısı olan sıkıntılı insanların var olduğunu görüyoruz. AKP ile ittifak yapan yok denecek kadar oy sahibi bir zamanların katillerinden oluşan HÜDAPAR Başkanı olan zat Türk Bayrağı ile uğraşmaya zaman bulabiliyorsa vay halimize. HÜDAPAR kim merak edenler geriye dönüp..

Tarih : Okunma : 52 Defa Okundu... Yorum Yap

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

BAYRAK KONUŞULUYORSA

Seçim sürecinde çok afaki ve acayip sözler duyuyoruz.

Şanlı Bayrağımız ile sıkıntısı olan sıkıntılı insanların var olduğunu görüyoruz.

AKP ile ittifak yapan yok denecek kadar oy sahibi bir zamanların katillerinden oluşan HÜDAPAR Başkanı olan zat Türk Bayrağı ile uğraşmaya zaman bulabiliyorsa vay halimize.

HÜDAPAR kim merak edenler geriye dönüp baksın.

Güneydoğu’da Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okan ve 5 Polisin şehit edilmesi ile kadın yazar Konca Kuriş’i canlı canlı infaz eden canilerin başı şimdide Türk Bayrağı hakkında boyundan büyük laflar ediyor.

Neymiş Türk Bayrağı değil Türkiye Bayrağı olması lazımmış.

Ulan, Türk Bayrağı nerene battı.

Batmadıysa bu Millet en uygun yerine batırır merak etme.

Bu zavallılara Bayrağı eleştirme fırsatını veren ve ittifak yapan AKP ye de yazıklar olsun.

Türk Milletinin dirliği, birliği ve Bayrağı uğruna ömrünü feda eden eski Milletvekili, mütefekkir, düşünür, yazar ağabeyim Nevzat Kösoğlu’nun çok önemli sözünü hatırlatayım. “Dil ikileşsin, Devlet, Bayrak ikileşsin denir ise eğer kimse kusura bakmasın o zaman KILIÇ OYNAR…”

——–

Tarım Orman Bakanı 5 saatliğine Rize’de

Tarım Orman Bakanın geleceği ile ilgili Gazetecilere mesaj atıldı.

Mesaj’’16.00 da Havalimanından(Rize-Artvin mi belirtilmemiş.) Çamlıhemşin’e hareket,16.30 Çay Fabrikasını ziyareti,18.00 Valilikte,18.30 Ticaret Borsasında Tarım Sektörü Temsilcileri le toplantı,21.00’de AKP İl teşkilatı ile buluşma ve yazılmayan bir saatte havalimanından Ankara’ya hareket’’ şeklinde.

Devletin imkânlarını kullanarak 16-21 saatleri arasında 5 saat Rize’de hava almak güzel olsa gerek.5 saatte hangi çalışma için gelmiş atanmış Orman ve Tarım Bakanı.

Fabrika ve toplantı bahanesiyle AKP teşkilatını ziyaret ana sebep olabilir mi?

Çay Fabrikasını görmek o kadar önemli olmasa gerek. Çok önemli idiyse aynı zamana İkizdere Çay Fabrikası da yapıldı onu da görmesi lazımdı ama es geçti.

Rize Tarım sektörü temsilcileri toplantısı Rize Ticaret Borsasında Tarım ve Orman Bakanı Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin katılımı ile yapılmış, sektörün temsilcileri isteklerini bildirdi.

Seçim sürecinde hangi istekler yerine getirilecek merakla bekleniyor

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş