BAŞKANDAN RİZE BASININA İFTAR YEMEĞİ

https://www.haberimrize.com/baskandan-rize-b…ina-iftar-yemegi/BAŞKANDAN RİZE BASININA İFTAR YEMEĞİ Rize Belediye başkanı Rahmi Metin Rize’de görev yapan basın mensuplarılar iftarda bir araya geldiler. Ulusal ve yerel gazetecilerle birlikte Rize Ali Paşa mevkisinde bulunan Belediye sosyal tesislerinde bir araya geldiler. İftar dan sonra çay ikramında Belediye Başkanı Rahmi Metin göreve geldiği günden bu yana yaptığı icraatları anlattı. Seçimden sonrada devam..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

https://www.haberimrize.com/baskandan-rize-b…ina-iftar-yemegi/BAŞKANDAN RİZE BASININA İFTAR YEMEĞİ

Rize Belediye başkanı Rahmi Metin Rize’de görev yapan basın mensuplarılar iftarda bir araya geldiler.

Ulusal ve yerel gazetecilerle birlikte Rize Ali Paşa mevkisinde bulunan Belediye sosyal tesislerinde bir araya geldiler.

İftar dan sonra çay ikramında Belediye Başkanı Rahmi Metin göreve geldiği günden bu yana yaptığı icraatları anlattı. Seçimden sonrada devam eden çalışmaları hızlı bir şekilde çalışacağını söyledi. Basın mensuplarının soruların ada cevaplar verdi.

Sohbetten sonra secim çalışmaları itibarıyla Rahmi Metinin iki toplantısı daha olduğundan erkenden ayrılarak. Önce Erzurumlarla toplantıya ardından Tophanedeki toplantıya  katılmaya gitti.

HABER: NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş