BAŞKAN SEÇİME KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK

BAŞKAN SEÇİME KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’MODERN İKİZDEREYİ İNŞA EDİYORUZ’’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ önümüz seçim ama biz hiç durmadan 31 Mart 2024 akşamına kadar ilçemiz için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. İlçemiz insanı çalışmamızın hakkını verecektir inancındayım’’ Belediye çalışmaları hakkında bir açıklamada bulunan MHP’li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’..

Tarih : Okunma : 24 Defa Okundu... Yorum Yap

BAŞKAN SEÇİME KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK

İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’MODERN İKİZDEREYİ İNŞA EDİYORUZ’’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ önümüz seçim ama biz hiç durmadan 31 Mart 2024 akşamına kadar ilçemiz için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. İlçemiz insanı çalışmamızın hakkını verecektir inancındayım’’

Belediye çalışmaları hakkında bir açıklamada bulunan MHP’li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ Bu proje şehrin sürdürülebilir sosyal hayatına levıel atlatacak. İkizdere ilçe merkezinden Zorlu HES’e kadar olan dere kenarı alanlarını DSİ Bölge Müdürlüğü dere taşkın koruma duvarları imalatına başladı. Devamında Aksa Elektrik 2024 yatırım programına aldığı Elektrik hatlarının yer altına alma projesi başlayacak. Bütün bu altyapı çalışmaları bittiğinde İkizdere Belediyesi olarak bizler de Rekreasyon, bisiklet yolu ve yürüyüş yolu projemize başlayacağız.

Bu proje ’de Rize Milletvekili Sayın Muhammet Avcı bizlere yardımcı olacağının sözünü verdi. İkizdere için çok güzel bir proje ve ben elimden gelen yardımı sizlere yapacağım. Biz ilçemiz için hayal ediyor, projelendirip sahada takip ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Çünkü bir Sevdamız Bir Derdimiz var’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş