BAŞKAN KASAP’TAN ESNAF ZİYARETİ…

BAŞKAN KASAP’TAN ESNAF ZİYARETİ… Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ve Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Kasap, bu kez  Reşadiye mahallesi, Terminal çevresi ve Camiönü mahallesindeki  esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. İşyerlerini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Kasap, hem esnaflarla hemde vatandaşlarla görüşerek,..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

BAŞKAN KASAP’TAN ESNAF ZİYARETİ…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ve Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Kasap, bu kez  Reşadiye mahallesi, Terminal çevresi ve Camiönü mahallesindeki  esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

İşyerlerini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Kasap, hem esnaflarla hemde vatandaşlarla görüşerek, talepleri dinledi. Genç yaşlı herkesin ilgi odağı olan Başkan Kasap’ a Belediye Meclis üyeleri  Coşkun Yeğen, Ali Rıza Sancaktutan, Emine Aktaş ve AK Parti Merkez ilçe Teşkilatı eşlik etti.

Başkan Kasap,  çarşı Pazar marketinden, berberine lokantasına ve konfeksiyonlarına kadar bütün esnafa uğradı. Esnafların hal ve hatırlarını sorup işleri hakkında bilgi aldı. Terminal esnafı ve mahalle sakinlerini  gezen Başkan Kasap, sorunları dinledi hayırlı kazançlar diledi.

HEP BERABER YENİ BİR GELECEĞE  KAVUŞACAĞIZ…

Bütün gücünü ve desteğini halktan alan Başkan Kasap,” Esnafımız  ilimizin yatırımcıları olarak Kentimizin gelişimi adına etkin rol oynayan sanatkarlardır. Mahallelerimizi Şehrimize yakışır bir şekilde  hep beraber yeni bir geleceğe ve cazibeye kavuşturacağız.  İnşaallah ilimizde değişimi ve dönüşümü vatandaşlarımızın da desteği ile birlikte gerçekleştireceğiz.”dedi.

IMG_6152   IMG_6122   IMG_6023

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş