BAŞKAN KASAP RİZE İÇİN ÖNEMLİ BİR PROJE…

RİZE ULAŞIM PLANI İÇİN START VERİLDİ…. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Rize Ulaşım Ana Planı” çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce düzenlenen çalışmaların yanı sıra İl sınırlarından sorumlu olan Rize Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Ulaşım Ana planı ile ilgili toplantı düzenledi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıya İlbank, Uluslar arası İlişkiler Dairesi Şube Müdürü Ahmet Avşar..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE ULAŞIM PLANI İÇİN START VERİLDİ….

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Rize Ulaşım Ana Planı” çalışmalarını sürdürüyor.

Daha önce düzenlenen çalışmaların yanı sıra İl sınırlarından sorumlu olan Rize Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Ulaşım Ana planı ile ilgili toplantı düzenledi.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıya İlbank, Uluslar arası İlişkiler Dairesi Şube Müdürü Ahmet Avşar Şimşek, Gazi Üniversitesi Şehir ve Bölge planlama bölümünden Prof. Dr. Metin Şenbil ve Belediye Teknik heyeti katıldı.

Ulaşım Ana Planı ile ilgili bilgiler, Geleceğin hedef alındığı planların yapıldığı ve katılımcıların soru ve önerilerinin alındığı, Rize Ulaşım Ana planı için gerçekleştirilen toplantıda start verildi.

BAŞKAN KASAP RİZE İÇİN ÖNEMLİ BİR PROJE…

Toplantı sonunda Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize’ye layık proje ve hizmetlere devam ettiklerini söyledi. Ulaşım Master Planının  Rize için önem arz eden bir proje olduğunu  belirten Başkan Kasap, “Şehrimizin ulaşımını planladığımız bu büyük projeye yapacağınız katkılar, halkımız ve vatandaşımız için çok önemli. Projenin mutfağında maksimum düzeyde katılımın olması projeden yüksek verimin alınmasını sağlayacaktır. Rize Ulaşım Master Planı’nın şehrimize ve bütün vatandaşlarımıza hayırlı olacağını ümit ediyorum “dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş