Başkan Kasap, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Kermesi’nin Açılışını Yaptı

Başkan Kasap, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Kermesi’nin Açılışını Yaptı Merkez Atatürk İlköğretim Okulu’nun Rize Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan kermesinin açılışını Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap, Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin ve Okul Müdürü Mehmet Hut yaptı. Başkan Kasap, kermesin açılışında yapmış olduğu konuşmada, bu tür yardım..

Tarih : Okunma : 13 Defa Okundu... Yorum Yap

Başkan Kasap, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Kermesi’nin Açılışını Yaptı

Merkez Atatürk İlköğretim Okulu’nun Rize Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan kermesinin açılışını Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap, Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin ve Okul Müdürü Mehmet Hut yaptı.

Başkan Kasap, kermesin açılışında yapmış olduğu konuşmada, bu tür yardım kampanyaları sayesinde toplumsal dayanışmanın arttığını belirterek, kermesin hayırlı işlere vesile olmasını diledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Nakiye Cerrah, kermesin 4 gün boyunca açık kalacağını, kermeste okul aile birliği üyeleri tarafından hazırlanan yiyecekler ve çeşitli el dokuması ürünlerin bulunduğunu söyledi.

Kermesten elde edilen gelirin, okulda bulunan yardıma muhtaç öğrenciler için kullanılacağı belirtildiIMG_2967IMG_2991

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş