BAŞKAN KASAP, CENAB-I ALLAH’INDA HESABI VAR…

BAŞKAN KASAP, CENAB-I ALLAH’INDA HESABI VAR… Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in Başkenti olarak tanıyacağı yönündeki iddiaları kınamak amacıyla, Rize Memur-Sen İl Başkanlığı öncülüğünde Sivil Toplum Kuruluş Platformları katılımı ile “Kudüs Savaşın Değil Barışın Şehridir” başlığı altında Memişağa Park’ında yapılan basın açıklamasına katıldı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Alanda yaptığı..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap

BAŞKAN KASAP, CENAB-I ALLAH’INDA HESABI VAR…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in Başkenti olarak tanıyacağı yönündeki iddiaları kınamak amacıyla, Rize Memur-Sen İl Başkanlığı öncülüğünde Sivil Toplum Kuruluş Platformları katılımı ile “Kudüs Savaşın Değil Barışın Şehridir” başlığı altında Memişağa Park’ında yapılan basın açıklamasına katıldı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Alanda yaptığı selamlama konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Sevgili başkanım, sevgili hemşerilerim sizleri en derin sevgilerimle saygılarımla selamlıyorum. Böyle bir atmosfer içerisinde elbette bulunmamız gerekiyordu ve bende sizinle birlikte olmaktan mutluyum. Sizleri Allah’ın selamıyla selamlıyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Malum dünyada maalesef emperyalistlerin bir oyunu sergileniyor. Bu oyun çerçevesinde bizim hiç anlamadığımızı zannettikleri adımları bölgenin piyonlarıyla birlikte atıyorlar maalesef bu böyle oluyor. İçimizde ki insanları kullanıyorlar. Ama Türkiye’de ama orta doğuda her hangi bir Müslüman ülkesinde önce bizleri lime lime ettiler şu anda orta doğuda olduğu gibi Müslümanlar parça parça birbirleriyle savaşıyorlar birbirlerini öldürüyorlar ve bugün şimdi daha net bir şekilde anlaşılıyor ki emperyalistlerin bu davranışlarına karşı koyacak tek bir lider tek bir ülke vardır. Öncelikle onu bertaraf etmek için yola koyuldular. Onu bertaraf edemediyseler de daha sonra yine emellerine kavuşmak için bulundukları orta doğu da adımlar attılar maalesef yine Müslüman olarak adlandırılabilecek toplumları kullandılar. Çünkü bununla ülkemizi meşgul ederek kendi hedeflerine kendi emellerine daha kolay ulaşacaklarını ümit etmişlerdir. Ama bizler Müslümanlar şuurlu olması gerekiyor sadece suçu emperyalistlere Siyonistlere ve onların uşaklarına atarak kendimizi iyi hissedemeyiz. Burada bizlerinde büyük sorumluluğu var birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor her zamankinden daha çok buna muhtacız önce ülkemize sonra bütün Müslüman dünyasında bu birlik ve beraberliği mutlaka gerçekleştirmek durumundayız. Ben inanıyorum ki burada herkesin bir hesabı var. Cenabı Allah’ın da hesabı var bu duygu ve düşüncelerle emperyalistlerin bu davranışlarına en büyük ve en güçlü dik duruşu sergileyen ülkemizde ve özelde şehrimizde bundan sonra bu sürecin sona ermesi ya da geri alınmasına kadar bu mücadelenin devam etmesi gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi birlik ve beraberliğe çağırıyor Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun var olun” dedi.

Rize Memur Sen İl Başkanı Resul Usta Basın açıklamasında; Bu inanç ve kararlılıkla Mescid-i Aksa’nın selamını alıyor Kudüs ve Aksa’nın İslamla kucaklaşması için haykırıyoruz. Yaşasın başkenti Kudüs olan bağımsız Filistin devleti, Yaşasın İşgalden kurtulmuş Kudüs şehri diyerek, Güneysu İlçe Müftüsü Abdülkerim Çelik’in dualarıyla açıklama sona erdirildi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş