BAROLAR MAÇLARINDA SON DURUM ( NOSTALJİ )

BAROLAR MAÇLARINDA SON DURUM Dün oynanan Barolar müsabakalarında son durum Ardeşen stadyumunda üç maç oynandı ilk müsabaka saat: 13-30 Rize Barosu ile Çorum barosu karşılaştılar müsabakada Rize Barosu sahadan 7-0 galip ayrılan taraf oldu.  Müsabakanın hakem triosu Musa Topal oğlu, Kerem Kalkan ve Samet Metin oğlu. Rize Barosunun gollerini 3 ve 57. Dakikada Şaban Vanlı..

Tarih : Okunma : 59 Defa Okundu... Yorum Yap

BAROLAR MAÇLARINDA SON DURUM

Dün oynanan Barolar müsabakalarında son durum

Ardeşen stadyumunda üç maç oynandı ilk müsabaka saat: 13-30 Rize Barosu ile Çorum barosu karşılaştılar müsabakada Rize Barosu sahadan 7-0 galip ayrılan taraf oldu.  Müsabakanın hakem triosu Musa Topal oğlu, Kerem Kalkan ve Samet Metin oğlu. Rize Barosunun gollerini 3 ve 57. Dakikada Şaban Vanlı attı. 8 ve 62. Dakikalarda Kürşat Mercan 50,53, ve 59. Dakikalarda Mustafa Terzi oğlu attı.

Günün ikinci müsabakası

Saat 15.30 da oynandı Trabzon Barosu ile ordu Barosu arasında oynandı Ordu Barosu Trabzon Barosunu 2-1 mağlup etti. Golleri Ordu Barosu adına 32. Dakikada Emrullah Özsoy penaltı dan ve 64 dakikada Erdi dikmen attı. Trabzon Barosu adına 65. Dakikada Cem Çakar skoru 2-1 yaptı. Müsabakanın hakem triosu Akın Karabacak, Ali Toraman ve Ozan Pekdağ

Günün üçüncü müsabakası

Saat 17.30 oynandı. Giresun Barosu ve Samsun barosu karşılaştılar müsabaka sonucunda Giresun Barosu sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

Çamlıhemşin’de oynanan müsabakada Saat 13.30 oynanan maçta Tokat Barosu, Karabük Barosunu 6-1 mağlup etti. Saat 16.30 da oynanan müsabakada  Amasya Barosu Düzce Barosunu 2-0 mağlup etti

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş