ATMACADAN BEŞ ÇAYI

[email protected]   NECATİ DİLİ( GÖZLEM ) ATMACA UÇUŞTA Çaykur Rizespor cumartesi akşamı Yeni Malatya sporu konuk ederken Misafir takımı beş çayıyla uğurladı. Bu maça çıkarken Atmacalar altıncı sırada bulunuyordu. Bu galibiyetten sonra iki basamak daha çıkarak Dördüncülüğe sıçrayarak puanını da 37 çıkarttı. 21 maça çıkan Samsun spor birinci sıraya otururken, aynı maç ile ikinci sırada Eyüp..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap
facebook sharing button
twitter sharing button
sharethis sharing button
whatsapp sharing button

[email protected]   NECATİ DİLİ( GÖZLEM )

ATMACA UÇUŞTA

Çaykur Rizespor cumartesi akşamı Yeni Malatya sporu konuk ederken Misafir takımı beş çayıyla uğurladı. Bu maça çıkarken Atmacalar altıncı sırada bulunuyordu. Bu galibiyetten sonra iki basamak daha çıkarak Dördüncülüğe sıçrayarak puanını da 37 çıkarttı.

21 maça çıkan Samsun spor birinci sıraya otururken, aynı maç ile ikinci sırada Eyüp sporu aynı puanla görüyoruz. Bodrum spor 38 puanla üçüncü sırada olurken Çaykur Rizespor 37 puanla dördüncü sırada yer almaktadır. Sırasıyla aynı puanda Pendik spor ve Keçiören gücü aynı puanda bulunmaktadır.

Haftaya Çaykur Rizespor Samsun spor maçına çıkarken deplasmanda, Eyüp sporda Adana spor deplasmanına çıkacak ve Bodrum spor sahasında Altay’ı ağırlayacak.

Bu yazıyı kaleme alırken pazar günü Manisa spor Samsun sporu ağırlayacak. Eyüp sporda Bodrum sporu ağırlayacak.

Her gecen hafta içeresinde sıralama değişecek gibi görünmektedir. Buradan anlaşılıyor ki her hafta oynanacak olan müsabakalar final havasında olacaktır diye düşünüyorum. Rizespor bu maçı geride bırakıp önündeki maçın planlamasını yapacaktır diye düşünüyorum.

Yeni ve kadroya dahil olacak futbolcular, yapılan transferde bunu göstermektedir.

Malatya maçında Çaykur Rize spor 5 – 1’lik sonuç alırken taraftarında destekleri son derece güzeldi. Birbirinden değerli goller atılırken göze çarpan Alper Potuk’ un attığı gole şapka çıkartılır.

Maçtan sonra Rizespor’un başkanının ve yönetimin sahaya inerek takımın ve taraftarın yanlarına giderek selamlamaları taraftarında alkışlarla tempo tutmaları göze hoş gelen bir görüntüydü.

Çaykur Rizespor bu maça kadar kelesinde 15 gol görürken bu maçta yediği gol ile sayı 16 çıktı. Buda gösteriyor ki, Pendik sporla en az gol yiyen takımlar arasında.

Bu maç artık geride kaldı. Şunada değinmek isterim ki! Bir kıpırdanma olmalı 2500- 3000 kişiyle değil daha çok taraftarla maç izlenirse daha iyi olur düşüncesindeyim.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş