ATA PARTİ GENEL BAŞKANI NAMIK KEMAL ZEYBEK’’ İSRAİL CANAVARLIK BOYUTUNU AŞTI’’

ATA PARTİ GENEL BAŞKANI NAMIK KEMAL ZEYBEK’’ İSRAİL CANAVARLIK BOYUTUNU AŞTI’’ İSMET KÖSOĞLU ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek sosyal medya ile yaptığı açıklamasında’’ İsrail Gazze’de yaptıkları ölçüyü kaçırmış, canavarlık boyutlarına ulaşmıştır’’ dedi. ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek’in açıklaması şu şekilde’’ Konuya insanlık açısından bakarak İsrail’i kınıyoruz. Hamas’ın İsrail’e saldırarak savaşı başlatmış..

Tarih : Okunma : 25 Defa Okundu... Yorum Yap

ATA PARTİ GENEL BAŞKANI NAMIK KEMAL ZEYBEK’’ İSRAİL CANAVARLIK BOYUTUNU AŞTI’’

İSMET KÖSOĞLU

ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek sosyal medya ile yaptığı açıklamasında’’ İsrail Gazze’de yaptıkları ölçüyü kaçırmış, canavarlık boyutlarına ulaşmıştır’’ dedi.

ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek’in açıklaması şu şekilde’’ Konuya insanlık açısından bakarak İsrail’i kınıyoruz. Hamas’ın İsrail’e saldırarak savaşı başlatmış olması, İsrail’in yaptıklarının canavarlık olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz. Hamas’ın İsrail’e saldırdığı sırada Gazze’nin başına gelecekleri görmemesinin ise açıklanacak bir yönü yoktur. Hamas yöneticileri Gazze’ye yapılacakları bilerek saldırılarını yaptılarsa İsrail ölçüsünde suçludurlar. Yeryüzündeki bütün ülkeler ile uluslararası kuruluşlar bu soykırımı durdurmalıdırlar. Bununla birlikte “Mehmetçik Gazze’ye “ diyen din satıcısı politik dinci Arapçılar ile bağırıp çağırma mücahitlerini Türkiye’de değil Arap ülkelerini dolaşarak “Araplar Gazze’ye “diye bağırmağa, örnek olmak için de Gazze’ye gitmeğe çağırıyoruz’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş