-ANZER BALINDA ÖNCELİK HASTALARA

-ANZER BALINDA ÖNCELİK HASTALARA -ANZER BALI İSTİSMARI ÖNLEMEK İÇİN MUHTAR KOOPERATİF ONAYLI VE BANDROLLU SATILIYOR. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Dünyanın en şifalı ve pahalı balı olan Anzer Balı satışlarında önceliğin hastası olan müşteriler olduğu açıklandı. İkizdere Anzer Balllıköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından yapılan açıklamada 2015 yılı Anzer Balında istismarlığı önlemek ve hakiki Anzer Balı almak isteyenlerden hasta..

Tarih : Okunma : 48 Defa Okundu... Yorum Yap

-ANZER BALINDA ÖNCELİK HASTALARA

-ANZER BALI İSTİSMARI ÖNLEMEK İÇİN MUHTAR KOOPERATİF ONAYLI VE BANDROLLU SATILIYOR.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Dünyanın en şifalı ve pahalı balı olan Anzer Balı satışlarında önceliğin hastası olan müşteriler olduğu açıklandı.

İkizdere Anzer Balllıköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından yapılan açıklamada 2015 yılı Anzer Balında istismarlığı önlemek ve hakiki Anzer Balı almak isteyenlerden hasta sahiplerine öncelik tanındığı belirtildi. Anzer Balının İkizdere ilçesinin 2200 metre rakımdaki Ballıköyde üretildiğini söyleyen Anzer Ballıköy Kalkınma Kooperatif Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Bilgin’ köyde 3000 kovanda arıcık yapılıyor. Bu sene güzel bir yıl oldu. Üyelerden aldığımız balları Hacettepe Üniversitesinde tahlil yaptırdık. Tahlilleri yapılan ballarımızı kavanozlayarak sipariş eden müşterilerimize göndermeye başladık.

ÖNCELİK HASTALARA

Şunu söylemek isterim öncelik hakkı şifa bekleyen hasta sahipleridir.1 kg.500 ve 250 gramlık kavanozlarla satışımız devam ediyor.Hakiki Anzer Balı almak isteyenlerin Kooperatifimizle irtibata geçmesini tavsiye ederiz.www.anzer.com.tr isimli adresimize mesaj atarlarsa isteklerine cevap verilir.Balımız çok istismar edildiği i.in bu yıl yeni tedbirler aldık.Ballarımızı Köy Muhtarlığımı ve Kooperatifimizin Mühürleriye mühürleyerek hazırlıyoruz ayrıca bandrol numarasıyla hangi balı kime verdiğimizi rahatlıkla takip edebiliyoruz.Köyümüzde 100 e yakın endemik olan 500 çeşit çiçek var.Köyde rakım yüksek olduğu için ağaç yok.Anzer Balı tamamen yüzlerce çeşit çiçekten elde edilen bir baldır.Şifalı olması bu çiçeklerin endemik olması sonucudur.Osmanlı sarayına kadar giren Anzer Balımızın piyasada sahtekarlığını önlemek için bu sene ambalajlarımızı yenileyerek değiştirdik.Bal isteyenlerin aldanmaması için Kooperatifimizin sitesini aramaları yeterli.Bizim Kooperatif olarak başka hiçbir yerde şubemiz veya mağazamız yoktur’dedi.GetAttachment (1)  GetAttachment

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş