AMATÖRE GÖNÜL VEREN HOCALARIMIZ BAHADIR BASA

YENİ BİR YAZI DİZİSİYLE Rize’de amatöre gönül verenler ve Amatör futbolun içeresinde bulunan yazı dizisiyle başlıyoruz. İlkyazımızda Ardeşen gücü teknik sorumlusu Bahadır Basa   Evli ve iki kız çocuk babası olan Bahadır Basa 17sene profesyonel futbol oynadı. Profesyonel ve amatörde iddialı takımlarda çalışmaya devam ediyor. Futboldan vazgeçemeyen Basa halen amatör futbolun içeresinde görev alıyor. Çeşitli..

Tarih : Okunma : 37 Defa Okundu... Yorum Yap

YENİ BİR YAZI DİZİSİYLE

Rize’de amatöre gönül verenler ve Amatör futbolun içeresinde bulunan yazı dizisiyle başlıyoruz.

İlkyazımızda Ardeşen gücü teknik sorumlusu Bahadır Basa

 

Evli ve iki kız çocuk babası olan Bahadır Basa 17sene profesyonel futbol oynadı. Profesyonel ve amatörde iddialı takımlarda çalışmaya devam ediyor. Futboldan vazgeçemeyen Basa halen amatör futbolun içeresinde görev alıyor. Çeşitli takımlarda futbol oynadıktan sonra, amatör takımlarda teknik hocalık yaptı. Halen Ardeşen gücü takımında başarılı bir grafik çizmektedir.

Basa sırasıyla Ardeşen spor takımında amatör olarak futbola başladı. Çaykur Rizespor’a profesyonel olarak transfer oldu. 2 yıl bek  ( savunmaya dayalı ) olarak mücadele etti.

Sırasıyla Vefa spor, askerlik dönüşü Artvin spora 3.ligde 2.ligde Bartın spora, Erzurum spora Van spor, Kars spor, Pazar spor ve Ardeşen spora profesyonel olarak tekrar oynadıktan sonra 3.lige çıktılar. Sonra Murgul Artvin spor 3.lige çıkardık diyen Basa:  Futbola asığız kopamadık 17 yaşında profesyonel futbolcu olarak başladığım futboldan kopmak kolay değil, mücadelemizi tecrübelerimizi, birikimlerimizi amatör ve profesyonel futbola faydalı olmak düşüncesiyle, amatör ve profesyonel takımlarda  paylaşıyoruz. Rize ve Türk fotoluna ahlaklı, yetenekli birer futbolcu yetiştirmek amacındayız. Dedi

NECATİ DİLİ

[email protected]

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş