AMATÖR MAÇLAR BAŞLIYOR

AMATÖR MAÇLAR BAŞLIYOR U-15 ve U 17 Müsabakaları eylül ayında başlıyor. Bugün ASKF salonunda yapılan toplantıda kura çekimleri yapıldı. U 15 A grubunda 5 takım mücadele edecek. Bu takımlar Genç Aslanlar- Ardeşen- Çayeli- Haytef- Özel İdare  U-15 B grubunda da 5 takım mücadele edecekler. Fındıklı- P.Zafer- Çaykur – Rize Belediye- Madengücüi Bu müsabakalar 12 Eylülde..

Tarih : Okunma : 30 Defa Okundu... Yorum Yap

AMATÖR MAÇLAR BAŞLIYOR

U-15 ve U 17 Müsabakaları eylül ayında başlıyor.

Bugün ASKF salonunda yapılan toplantıda kura çekimleri yapıldı. U 15 A grubunda 5 takım mücadele edecek. Bu takımlar Genç Aslanlar- Ardeşen- Çayeli- Haytef- Özel İdare  U-15 B grubunda da 5 takım mücadele edecekler. Fındıklı- P.Zafer- Çaykur – Rize Belediye- Madengücüi Bu müsabakalar 12 Eylülde başlayacak.

Ayrıca U-17 kuralarda çekildi. A ve B grup olmak üzere iki grup halinde mücadele edilecek. A grubunda 7 takım mücadele edecek. Bu takımlar Genç Aslanlar- Çayeli spor- Ardeşen spor- Madenli Belediye- Rize Belediye- Kalkandere- Özel İdare. B grubunda 6 takım mücadele edecek. Bu takımlar Telekom- Fındıklı- Çaykur- Filizçay- Aşıklar- Güneysu Bu müsabakalarda 19 Eylülde başlayacak

HABER: NECATİ DİLİDSCF9699

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş