ALTI PUANLIK MAÇTA KAZANAN OLMADI

ALTI PUANLIK MAÇTA KAZANAN OLMADI NECATİ DİLİ       GÖZLEM Çaykur Rizespor Altay maçında kazanan olmadı. Müsabaka başladığı gibi golsüz sona erdi. Yeni transfer Fernandes ilk on birde forma giydi Lig geride kalırken Çaykur Rizespor ligde en fazla gol yiyen takım olurken, Bu maçta rakip fileleri sarsamadı. Kalesinde gol görmedi. Yusuf Sarıda ilk on birde yer aldı…

Tarih : Okunma : 35 Defa Okundu... Yorum Yap

ALTI PUANLIK MAÇTA KAZANAN OLMADI

NECATİ DİLİ       GÖZLEM

Çaykur Rizespor Altay maçında kazanan olmadı. Müsabaka başladığı gibi golsüz sona erdi.

Yeni transfer Fernandes ilk on birde forma giydi Lig geride kalırken Çaykur Rizespor ligde en fazla gol yiyen takım olurken, Bu maçta rakip fileleri sarsamadı. Kalesinde gol görmedi.

Yusuf Sarıda ilk on birde yer aldı.

Müsabakanın tamamında iki takımda bolca pozisyonlar vardı. İki tarafta müthiş mücadeleler verdi. Ama Kilidi açan taraf olmadı.

Çaykur Rizespor’da Bolaside uzun zamandan beri ilk on birde görev aldı. İki kez Altay Bir kez de Çaykur Rizespor Kaleye takıldı Çekilen şutlarda Altay adına ikisi direkten dönerken, Bir şutta Çaykur Rizespor adına Altay kale direğinden geri döndü.

Kaleci Tarık tebrik etmek gerekir başarılı kurtarışlarıyla göze çarptı

Çaykur Rizespor son periyotta golü buldu Var a gidildi ofsaitten gol iptal edildi.

Altay deplasmanında bir puanla dönen Yeşil- Mavili ekip beraberlik serisine yenisini ekledi.

Bu saatten sonra puanlar Aslanın midesinde desek deyim yerinde olur diye düşünüyorum. Zira zaman daralıyor.

Oynadığı oyunla futbolu göze hoş geldi umarım bu şekilde devam eder puan ve puanlarla tanışarak bulunduğu yerden uzaklaşmaya çalışır.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş