AKP MİLLETVEKİLİ MUHAMMED AVCI: “TERÖRDEN DESTEK ALANLARLA, TERÖRLE MÜCADELE EDENLERİN SEÇİMİNDEYİZ”

AKP MİLLETVEKİLİ MUHAMMED AVCI: “TERÖRDEN DESTEK ALANLARLA, TERÖRLE MÜCADELE EDENLERİN SEÇİMİNDEYİZ” İSMET KÖSOĞLU RİZE-AKP Rize Milletvekili ve Adayı Muhammed Avcı “Bu seçim, terör örgütlerinin desteğini alanlarla, terör örgütleriyle mücadele edenlerin seçimidir” dedi. Rize Belediyesinin yaptığı Deniz Feneri Sosyal tesislerinin açılışında bir konuşma yapan AKP Milletvekili ve 14 Mayıs seçiminde 1.sıra Milletvekili aday Muhammed Avcı’’ 14..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

AKP MİLLETVEKİLİ MUHAMMED AVCI: “TERÖRDEN DESTEK ALANLARLA, TERÖRLE MÜCADELE EDENLERİN SEÇİMİNDEYİZ”

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-AKP Rize Milletvekili ve Adayı Muhammed Avcı “Bu seçim, terör örgütlerinin desteğini alanlarla, terör örgütleriyle mücadele edenlerin seçimidir” dedi.

Rize Belediyesinin yaptığı Deniz Feneri Sosyal tesislerinin açılışında bir konuşma yapan AKP Milletvekili ve 14 Mayıs seçiminde 1.sıra Milletvekili aday Muhammed Avcı’’ 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin istikbal ve istiklal mücadelesidir. Bu seçim sonrası mecliste güçlü olmalıyız. Bu seçim 15 Temmuz’u televizyondan izleyenlerle, darbecilerle sokakta mücadele edenlerin seçimidir. Rize’den 3 milletvekilini mutlaka Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına parlamentoya göndermemiz lazım. Çünkü orada bir vatan savunması yapılacaktır.

Mecliste vatansever milletvekillerine ihtiyacımız var

Karşımıza gelecek milletvekillerinin niteliğini baktığımız zaman ne demek istediğimiz çok daha iyi anlaşılıyor. Ezan sesinden rahatsız oluyorum diyen ve terör örgütleriyle işbirliği yapan milletvekilleriyle mecliste mücadele edeceğiz. 2 ay önce depremde “bu devletle savaşmak benim boynumun borcudur” diyen milletvekili parlamentoya gelecek. Onlarla mücadele edecek Cumhur İttifakı’nın vatansever milletvekillerine ihtiyacımız var” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş