“AİLEMİZ VE İDEAL GENÇLİK”

RİZE BELEDİYESİ, MERVE GÜLCEMAL’IN SUNUMUYLA “AİLEMİZ VE İDEAL GENÇLİK” İSİMLİ KONFERANS DÜZENLEYECEK Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından vatandaşların ücretsiz olarak katılabileceği, eğitimci yazar Merve Gülcemal’ın sunumuyla “Ailemiz ve ideal gençlik” konulu konferans düzenlenecek. İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde 2 Kasım 2023 Perşembe günü saat 14.00’te düzenlenecek olan konferansta aile yapısında ve davranışlarda..

Tarih : Okunma : 6 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE BELEDİYESİ, MERVE GÜLCEMAL’IN SUNUMUYLA “AİLEMİZ VE İDEAL GENÇLİK” İSİMLİ KONFERANS DÜZENLEYECEK

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından vatandaşların ücretsiz olarak katılabileceği, eğitimci yazar Merve Gülcemal’ın sunumuyla “Ailemiz ve ideal gençlik” konulu konferans düzenlenecek.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde 2 Kasım 2023 Perşembe günü saat 14.00’te düzenlenecek olan konferansta aile yapısında ve davranışlarda dikkat edilmesi gereken hususlar, gençliğin durumu ve nasıl olması gerektiği eğitimci yazar Merve Gülcemal tarafından katılımcılara aktarılacak.

Düzenlenecek olan konferansın başta veliler gençler olmak üzere her yaştan kişinin ilgiyle izleyeceği ve faydalanacağı bir etkinlik olması planlandı.

HABER: NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş