Genç RİDEF Başkanlığına atama yapıldı

Genç RİDEF Başkanlığına atama yapıldı Deniz Varlı AjansRize.NET <[email protected]> GENÇLİK KOLU BAŞKANLIĞINA AZİZ CAN KARAÖMEROĞLU ATANDIRize Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolu Başkanlığına Yönetim Kurulu kararı ile Aziz Can Karaömeroğlu atandı. AZİZ CAN KARAÖMEROĞLU’NUN ÖZ GEÇMİŞİ Aziz Can Karaömeroğlu 1994 Rize merkez doğumlu. İlk ve orta okulu Rize merkez de Vakıflar ortaokulunda, liseyi Anadolu Turizm ve otelcilik meslek..

Tarih : Okunma : 44 Defa Okundu... Yorum Yap
Genç RİDEF Başkanlığına atama yapıldı
Deniz Varlı AjansRize.NET <[email protected]>
GENÇLİK KOLU BAŞKANLIĞINA AZİZ CAN KARAÖMEROĞLU ATANDIRize Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolu Başkanlığına Yönetim Kurulu kararı ile Aziz Can Karaömeroğlu atandı.
AZİZ CAN KARAÖMEROĞLU’NUN ÖZ GEÇMİŞİ
Aziz Can Karaömeroğlu 1994 Rize merkez doğumlu. İlk ve orta okulu Rize merkez de Vakıflar ortaokulunda, liseyi Anadolu Turizm ve otelcilik meslek lisesinde bitirdikten sonra  Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi Turizm İşletmeciliği Fakültesinden 2016 yılında mezun oldu. Halen Türkiye Büyük Millet Meclisi Destek Hizmetleri Başkanlığında çalışmaktadır. 2021 tarihinde yapılan Rize Dernekleri Federasyonu olağan genel kurulunda  yönetim kurulu yedek üyesi olarak  seçildi. 07.02.2022  tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Rize Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı olarak  atandı.
Rize Adliyesinde uzun yıllar İl Seçim Müdürü olarak görev yaptıktan sonra emekli olan Mehmet Karaömeroğlu’nun oğlu olan Aziz Can Karaömeroğlu’nun amcası Erol Karaömeroğlu Sinop Valisi olarak görev yapmaktadır.
RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan, Aziz Can Karaömeroğlu’nu kutlayarak Gençlik Kolu Başkanlığını layıkıyla yerine getireceğine inandığını söyledi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş