Bol pozisyonlar oldu son vuruşlarda kaleciler son derece başarılıydılar.

BU MÜSABAKA HER İKİİ KALECİYE YAZAR Çaykur Rizespor Pazar günü 13. Haftada Antalya spora konuk oldu. Bol pozisyonlar oldu son vuruşlarda kaleciler son derece başarılıydılar. Her iki takımın kalecileri müthiş kurtarışlar yaptı. Bu maç kalecilerin maçıydı desek yerindedir Enfes pozisyonlar oldu kalecilerin güzel kurtarışları vardı. Son dakikalarda Rize kalecisi Volkan belki de en güzel kurtarışlarını..

Tarih : Okunma : 37 Defa Okundu... Yorum Yap

BU MÜSABAKA HER İKİİ KALECİYE YAZAR

Çaykur Rizespor Pazar günü 13. Haftada Antalya spora konuk oldu.

Bol pozisyonlar oldu son vuruşlarda kaleciler son derece başarılıydılar.

Her iki takımın kalecileri müthiş kurtarışlar yaptı. Bu maç kalecilerin maçıydı desek yerindedir Enfes pozisyonlar oldu kalecilerin güzel kurtarışları vardı. Son dakikalarda Rize kalecisi Volkan belki de en güzel kurtarışlarını bu maçta yaptı. Bir puan almamız için ne gerekiyorsa yaptı. Kalesini Antalya spor forvetlerine kapattı. Kalede güven verdi.

Futbolda yenemiyorsan yenilme diye bir söylem vardır. Bu maçta öyle oldu diyebiliriz. Her alınan bir puan dahi olsa çok önemi vardır. Çaykur Rizespor’da aynen öyle yaptı. Evine bir puanla döndü.

Puan tablosuna göz attığımız zaman puanın bir tık daha artırıldığını görüyoruz.

Rizespor İlk haftalarda oynadığı Futboluna yakışır bir futbolda bu hafta Antalya maçında oynandı.

Seyrederken heyecan dolu bir maç izledik. Yani Rize spor kendine yakışan bir futbol ortaya koydu.  Direklerden dönen şutlar vardı. Ümit verdi Atmacalar.

Bu hfta kendi sahasında Başak şehir sporu konuk edecek olan Çaykur Rizespor maçında taraftarlarda gerekeni yapıp statın doluluk oranını artıracağına inanıyorum.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş