GENEL MÜDÜR ALİM, ÇAYKUR BAYİLERİNİ ZİYARETLERİNE DOĞU VE GÜNEY DOĞU İLLERİNDE DEVAM ETTİ Kısa adı ÇAYKUR olan, Çay İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM’ in hafta sonlarını Anadolu’daki Çaykur bayilerini ziyaret ve inceleme çalışmalarının bu seferki durakları, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu illerinden, Bitlis, Bingöl; Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Muş, Erzurum..

Tarih : Okunma : 6 Defa Okundu... Yorum Yap

GENEL MÜDÜR ALİM, ÇAYKUR BAYİLERİNİ ZİYARETLERİNE DOĞU VE GÜNEY DOĞU İLLERİNDE DEVAM ETTİ

Kısa adı ÇAYKUR olan, Çay İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM’ in hafta sonlarını Anadolu’daki Çaykur bayilerini ziyaret ve inceleme çalışmalarının bu seferki durakları, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu illerinden, Bitlis, Bingöl; Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Muş, Erzurum ve Ağtrı illerinden oluştu.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Çaykur Genel Müdür ve YK Başkanı ALİM, Çaykur Diyarbakır ve Erzurum Bölge Müdürlüğüne bağlı illerde, ÇAYKUR bayileriyle bir araya gelerek toplantılar ve saha çalışmaları yapan, Çaykur Genel Müdürü Alim, beraberindeki çalışma ekibiyle birlikte, bu illerde ÇAYKUR çayı satan marketlerde inceleme ve bayii toplantı çalışmalarını sürdürdü.

Genel Müdür ALİM; Doğu ve Güney Doğu Anadolu illerini Çaykur bayilerini ziyaret çalışmaları kapsamında, Bitlis ilinin Rizeli Valisi Erol KARAÖMEROĞLU’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bitlis alisi Karaömeroğlu, Çaykur Genel Müdür Alim ve beraberindeki çalışma arkadaşlarını Bitlis’e görmekten ve kendileriyle biraradan olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, bu nazik ziyaretine teşekkür etti.

Çaykur Genel Müdürü ALİM,” Sinop Valiliğinin ardında. Bitlis Valiliği görevine getirilen kıymetli hemşerimiz Karaömeroğlu’na tebrik ziyaretimizde göstermiş olduğu içten misafirperverliğine ve ÇAYKUR’umuz ve çayımız hakkındaki çok olumlu düşüncelerine teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Genel Müdür Alim’in, çok sayıda Çaykur bayilerini inceleme ve toplantı ziyaretlerine, Yardımcısı Zeki Karaoğlu ve Pazarlama Dairesi Başkanı Erdal Özbey eşlik ettiler.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş