RİZE BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİNE RAMAZANDA YOĞUN İLGİ Rize Belediyesinin geçtiğimiz aylarda hizmete açtığı sosyal tesisler ramazan süresince vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Rize Belediyesi’nin Isırlık tabiat parkı içerisinde geçen yıl Temmuz ayında hizmete açtığı restoran ve Alipaşa mevkiinde yer alan sosyal tesis, zengin menüsü ve manzarası ile ramazanda en çok tercih edilen mekanlar arasında yer..

Tarih : Okunma : 32 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİNE RAMAZANDA YOĞUN İLGİ
Rize Belediyesinin geçtiğimiz aylarda hizmete açtığı sosyal tesisler ramazan süresince vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Rize Belediyesi’nin Isırlık tabiat parkı içerisinde geçen yıl Temmuz ayında hizmete açtığı restoran ve Alipaşa mevkiinde yer alan sosyal tesis, zengin menüsü ve manzarası ile ramazanda en çok tercih edilen mekanlar arasında yer aldı. Her iki restoranın ramazan süresince tam kapasite hizmet verdiği tüm masalara rezervasyon yapıldığı öğrenildi..Belediyenin 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Şubat ayında faaliyete geçirdiği Meydan Kafe ise iftar sonrasında çay içmek isteyen vatandaşların uğrak yeri oldu.
Rize Belediyesi’nin son dönemlerde faaliyete geçirdiği sosyal donatı alanları vatandaşların beğenisini kazanıyor.Özellikle Rize’nin 5 kilometre yukarısında yer alan Isırlık Sosyal Tesisi, piknik alanları, kuş gözlem evi, muhteşem manzarası ile doğa severlerin ve vatandaşların tercih ettiği rotasyonlar arasında yer alıyor.

Isırlık Tabiat Parkı, turizm firmalarının Rize için gezilecek yerler listesinde yerini aldı.
Rize’nin Fener mahallesinde inşaatı tamamlanan Deniz Feneri Sosyal Tesisinin de kısa süre sonra hizmete girmesi bekleniyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş