BAL. Müsabakasında kazanan olmadı.

Rize Şenol Birol futbol sahasında oynanan BAL. Müsabakasında kazanan olmadı. Her iki takım müsabaka sonunda birer puan aldılar. Rize derbisinde Salarhaspor ile Özel İdare spor karşılaştılar. Müsabaka 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. Karşılaşmanın 6.cı dakikasında Salarhaspor adına Sefa takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.  35.ci dakika da Özel İdare spor adına Recep skoru 1-1 yaptı. İlk..

Tarih : Okunma : 49 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Şenol Birol futbol sahasında oynanan BAL. Müsabakasında kazanan olmadı. Her iki takım müsabaka sonunda birer puan aldılar.

Rize derbisinde Salarhaspor ile Özel İdare spor karşılaştılar. Müsabaka 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. Karşılaşmanın 6.cı dakikasında Salarhaspor adına Sefa takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.  35.ci dakika da Özel İdare spor adına Recep skoru 1-1 yaptı. İlk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda 52.ci dakika da muhittin Tüylü kendi kalesine attığı gol ile Salarhaspor 2-1 öne geçti. Müsabakanın 94.cü dakikasında muhittin takımın beraberlik golünü atan isim oldu. Müsabaka sonunda her iki takımda 1 puan hanelerine yazdırmış oldular.

 

STAD: Şenol Birol Spor Kompleksi

HAKEMLER: Muhammet ZİYA – Ahmet KALELİOĞLU – Mehmet TÜRK – 4. H:Ümit SALKAT

DENETÇİ: Okan BAKIRCI

KOMİSER: Necati DİLİ

SALARHASPOR: Erol, Muhammet, Gökhan, ( 35 Murathan )Burak, Batuhan,( 59 Hakan )

Ramazan ) Bünyamin, Doğukan,( 90 Serkan 9 Enes, Umurhan, Emirhan, Sefa ( 37 Hasret )

TEKNİK SORUMLU: Ömer YILMAZ

RİZE ÖZEL İDARESPOR:  Serkan, Yasin,( 46 Barış )  Burak,( 76 Taha ) Mahmut,( 69 Murat )  Muhittin, Serkan, Murat, ( 46 Berat ) İbrahim, ( 41 Onur ) Recep, Furkan, Halil

TEKNİK SORUMLU: Mikail ÜZÜMCÜ

HABER: Ercan KAZANCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş