Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam ediyor.

ligin ikinci yarısının ilk haftasında Cumartesi günü saat 19.00’da deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam ediyor. Bugün saat 13.00’da teknik direktörümüz Marius-Ninel Şumudică yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra iki grup halinde çabukluk, kuvvet ve pas çalışmasıyla devam etti. Kaleciler takımdan ayrı olarak kaleci antrenörü eşliğinde çalıştı. Son bölümde ise Çaykur Rizesporumuz dar alanda..

Tarih : Okunma : 65 Defa Okundu... Yorum Yap

ligin ikinci yarısının ilk haftasında Cumartesi günü saat 19.00’da deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Bugün saat 13.00’da teknik direktörümüz Marius-Ninel Şumudică yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra iki grup halinde çabukluk, kuvvet ve pas çalışmasıyla devam etti. Kaleciler takımdan ayrı olarak kaleci antrenörü eşliğinde çalıştı. Son bölümde ise Çaykur Rizesporumuz dar alanda çift kale maç yaparak antrenmanı bitirdi. Atmacalar Perşembe günü 13.00’da yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.

Sağlık sorunları devam eden 13 futbolcu bulunuyor, kaptan Abdullah Durak ise 4 sarı kart cezası nedeniyle önümüzdeki maç forma giyemeyecek.

Pandemi nedeniyle Süper Ligde devre arası olmadan sezonun ikinci yarısına devam edilecek. Sezonun ilk yarısında 20 maçta 25 puan toplayan Çaykur Rizespor puan tablosunda 11. sırayı Kasımpaşa ve Göztepe ile paylaşıyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş