MÜZİK DÜNYASI RİZE’DEN YENİ BİR SES KAZANDI

MÜZİK DÜNYASI RİZE’DEN YENİ BİR SES KAZANDI Son yıllarda Karadeniz bölgesindeki illerden, gerek Karadeniz yöresine ait müziklerin ağırlıkta olduğu genç seslere bir yenisi katılmış oldu. ZELKİFCE ismiyle sahnelerde yer alan Karadeniz müziğinin dışında genç müzik severlerin dinlemiş olduğu çok popüler pop müziği, hafif müzik, hareketli, duygusal ve aşk gibi sözlerin yer aldığı müzik parçaları, “Kapkaç,”..

Tarih : Okunma : 851 Defa Okundu... Yorum Yap

MÜZİK DÜNYASI RİZE’DEN YENİ BİR SES KAZANDI

Son yıllarda Karadeniz bölgesindeki illerden, gerek Karadeniz yöresine ait müziklerin ağırlıkta olduğu genç seslere bir yenisi katılmış oldu. ZELKİFCE ismiyle sahnelerde yer alan Karadeniz müziğinin dışında genç müzik severlerin dinlemiş olduğu çok popüler pop müziği, hafif müzik, hareketli, duygusal ve aşk gibi sözlerin yer aldığı müzik parçaları, “Kapkaç,” “Senin olmaya geldim” Sevdam, “Sakın ha” ve “Ben seni alamazsam” isimli 5 şarkılık albümü hayranlarının ve tüm müzik severlerin ve beğenisine sunuldu.

Şarkı sözleri Zelkifce tarafından yazılan ve yapımcısı armoni müzik etiketiyle çıkmış olan ve aynı adı taşıyan “ZELKİFCE” adlı ilk albümü tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini aldı.

Müzik hayatıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Rizeli genç sanatçı ZELKİFCE, “Çocuk yaşlarda başlayan müzikle alakamı günden güne geliştirerek ve çeşitli mekanlarda, organizasyonlarda sahne alarak daha da iddialaştığımı düşünerek ve aynı zamanda bestecilik yönümü de ortaya koyarak söz ve müzikleri bana ait olan ilk albümümü siz müzikseverlerin beğenisine sunmuş bulunmamanın mutluluğunu yaşıyorum. Kliplerimi yaşadığım memleketim Rize ve komşu ilimiz Trabzon’un en güzel sahillerimiz, denizimiz, yaylalarımız ve çay bahçelerimizde çektirmemin nedeni, Rize’miz ve diğer komşu illerimizin turizmine katkı sağlamak düşüncesiyle yola çıkmış oldum. Bu ilk albümümde emeği geçen, armoni müziğe ve siz değerli dinleyicilerime, sanatçı dostlarıma ve ayrıca sanatçı dostum Zafer Filoğlu’na teşekkürlerimi sunarım.” dedi. Haber: B.Ali Kavalcı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş