53.MUHASEBE VE MALİ MÜŞAVİR ODASININ KATILDIĞI TOPLANTI RİZEDE YAPILDI

53.MUHASEBE VE MALİ MÜŞAVİR ODASININ KATILDIĞI TOPLANTI RİZEDE YAPILDI İSMET KÖSOĞLU RİZE-Karadeniz Bölgesinde 53 Muhasebe ve Mali Müşavir Odası temsilcilerinin katıldığı 2 gün devam eden toplantı Rize’de yapıldı. Ev sahibi olarak bir açıklamada bulunan Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Ali Fuat Çakmakçı ‘’toplantımıza Karadeniz Bölgesi ve Karadeniz’e kıyısı olan 25 ilin oda temsilcileri..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

53.MUHASEBE VE MALİ MÜŞAVİR ODASININ KATILDIĞI TOPLANTI RİZEDE YAPILDI

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Karadeniz Bölgesinde 53 Muhasebe ve Mali Müşavir Odası temsilcilerinin katıldığı 2 gün devam eden toplantı Rize’de yapıldı.

Ev sahibi olarak bir açıklamada bulunan Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Ali Fuat Çakmakçı ‘’toplantımıza Karadeniz Bölgesi ve Karadeniz’e kıyısı olan 25 ilin oda temsilcileri katıldı. Bu odalar temsilciler, Zonguldak, Kırklareli, İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Düzce, Tokat, Çorum, Sakarya, Trabzon, Samsun, Gümüşhane, Yalova, Ordu, Giresun, Kocaeli, Amasya, Rize, Artvin, Karabük, Bartın, Kastamonu, Bolu ve Sinop illerinden gelen meslektaşlarımız.

Toplantının birinci gününde Rize Ticaret Borsası Salonunda” 2021 Yılı Gelirlerinin Beyanında Özellik Arz Eden Durumlar” konulu İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Halim Bursalı’nın konuşmacı olarak katıldığı ve meslek mensupları, Ticaret Borsası üyelerinin katıldığı seminer ile başladı. Misafir Oda olarak Van ve Kars Oda Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıyı Ayder Yaylası’nda özellikle düzenlediklerini söyleyen Başkan, bu sayede hem katılımcılara güzel anılar kazandırmak, hem de ilimizin tanıtımına katkı sağlamış olmaktı. Elbette mevsim olarak beklemesek te bu kadar yoğun kar yağışına tesadüf etmemiz, bazı katılımcı odaların son dakika gelememelerine sebep olduysa da 80 kişinin katıldığı bu organizasyonu başarı ile tamamladık. 53. Düzenlediğimiz toplantının gündeminde “Mesleki Konular ve Odaların Gelirleri” gündemiyle gerçekleştirdiğimiz toplantıda yeni gelişmeleri konuştuk’’ dedi..

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş