5 Yıl sonra afet konutlarının yapımı başlıyor

5 Yıl sonra afet konutlarının yapımı başlıyor Rize’nin Çayeli ilçesi Kaptanpaşa Köyünde 2017 yılında yaşanan afetin ardından evleri zarar görenler için yapılacak 30 konutun inşası için ihaleye çıkıldı. HABER:ARZU ERBAŞ 28 Eylül 2017 yılında Çayeli Kaptanpaşa Köyünde yaşanan heyelanda evleri zarar gören ve oturulamaz raporu verilen hak sahipleri için konutlar yapılıyor. Sağlık Ocağı mevkinde yapılacak..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

5 Yıl sonra afet konutlarının yapımı başlıyor
Rize’nin Çayeli ilçesi Kaptanpaşa Köyünde 2017 yılında yaşanan afetin ardından evleri zarar görenler için yapılacak 30 konutun inşası için ihaleye çıkıldı.
HABER:ARZU ERBAŞ
28 Eylül 2017 yılında Çayeli Kaptanpaşa Köyünde yaşanan heyelanda evleri zarar gören ve oturulamaz raporu verilen hak sahipleri için konutlar yapılıyor. Sağlık Ocağı mevkinde yapılacak 30 afet konutu için TOKİ ihaleye çıkıyor. 17 Temmuz 2023’te yapılacak 30 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme ihalesi sonucunda, ihalenin imzalanmasından 10 gün sonra yer teslimi yapılacak. İhaleyi alan firmada 180 gün içerisinde inşaata başlayacak

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş