5 KM.LİK YOL 12 YILDIR YAPILMADI.

– -MHP KALKANDERE İLÇE BAŞKANI MUHAMMET KANSIZ’KALKANDERE KARAYOLUNDA 5 KM.LİK YOL 12 YILDA TAMAMLANMADI. DAHA NE BEKLENİYOR’ İSMET KÖSOĞLU KALKANDERE-Rize-Kalkandere karayolunda 5 km. olan yolun 12 yıldır yapılmadığını söyleyen MHP İlçe Başkanı Muhammet Kansız bu kadar nemelazımcılık görmedim dedi. MHP Kalkandere İlçe Başkanı Muhammet Kansızoğlu yapılmayan yollar hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi’ Kalkandere- cezaevi bağlantı..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

-MHP KALKANDERE İLÇE BAŞKANI MUHAMMET KANSIZ’KALKANDERE KARAYOLUNDA 5 KM.LİK YOL 12 YILDA TAMAMLANMADI. DAHA NE BEKLENİYOR’

İSMET KÖSOĞLU

KALKANDERE-Rize-Kalkandere karayolunda 5 km. olan yolun 12 yıldır yapılmadığını söyleyen MHP İlçe Başkanı Muhammet Kansız bu kadar nemelazımcılık görmedim dedi.

MHP Kalkandere İlçe Başkanı Muhammet Kansızoğlu yapılmayan yollar hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi’ Kalkandere- cezaevi bağlantı yolunun yapılmasını istiyoruz. Çok kısa olan bu güzergâhta Belediyenin yapması gereken istimlâk çalışması var ama Belediyenin maddi gücü yok. Karayolları Genel Müdürlüğü burada istimlâk yaparak yolu bir an önce yapmalı.

PEHLİVANTAŞI YOLU UNUTULDU

Pehlivantaşı Kalkandere yolu 20 yıldır programda olduğu söyleniyor ama bir türlü bitirilemedi. Her seçim zamanı hatırlanan bu yol sonra unutuluyor. Karayolları başka yerlerde istimlâk parası buluyor Pehlivantaşı-Kalkandere yoluna niye bulamıyor. Bu yol çok eski ve üzerinde birçok köy ile Çay Fabrikalarının olduğu yerdir. Burasının yapıldığını ne zaman göreceğiz merak ediyorum.

LOJİSTİK-ORGANİZE SANAYİ VE OVİT

İyidere’de sözü çok edilen Lojistik merkez çalışması biran önce başlatılmalı. Seçim meydanlarında verilen sözlerin yerine getirilmesi lazım. Siyasetçi sözünde durur ve durmalı. Çalışması devam eden Ovit Yolu ve Tüneli tamamladığında bu vadide hayat canlanacak. Organize Sanayi Sitesi hızlandırılmalı. Ovit Yolu Erzurum ve Doğu bağlantısını sağlamak için Organize Sanayi ile İyidere Lojistik Merkezi bekliyor’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş