30 SAAT SÜRELİ KURSA KATILAN SÜRÜCÜLERE BELGE VERİLDİ.

-SÜRÜCÜLERE OKUL SERVİSİ KURSU   İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından taşımalı eğitimde öğrenci servisi yapan sürücülere eğitim kursu düzenlendi. 30 saatlik ”OKUL SERVİS SÜRÜCÜLERİ EĞİTİM KURSU”na katılan sürücülere başarı belgeleri İkizdere Kaymakam V.Adem Topaca tarafından verildi.30 saatlik kurs sonunda düzenlenen belge dağıtım töreninde bir konuşma yapan Kaymakam V.Adem Topaca’sizler çok önemli bir görev..

Tarih : Okunma : 9 Defa Okundu... Yorum Yap

-SÜRÜCÜLERE OKUL SERVİSİ KURSU

 

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından taşımalı eğitimde öğrenci servisi yapan sürücülere eğitim kursu düzenlendi.

30 saatlik ”OKUL SERVİS SÜRÜCÜLERİ EĞİTİM KURSU”na katılan sürücülere başarı belgeleri İkizdere Kaymakam V.Adem Topaca tarafından verildi.30 saatlik kurs sonunda düzenlenen belge dağıtım töreninde bir konuşma yapan Kaymakam V.Adem Topaca’sizler çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Çocuklarımızı sabah akşam evlerinden alıp okula getiriyorsunuz okul çıkışı evlerine sağ salim götürüyorsunuz. Bu kutsa yeni bir şeyler öğrendiğinize inanıyorum. Öğrencilerimizi sağlıklı bir şekilde getirmeniz isterim. Hiçbir çocuğumuz yapılan hizmetten şikâyetçi olmamalı. Dikkatli gidiniz ve trafik kurallarına muhakkak uyunuz. Kış mevsiminde yolda kar olduğu zaman araçlarınızda zincir takmanız taşıdığını çocuklar için bir güvencedir. Taşımalı servis yapan araçlar zaten trafik ekiplerimiz tarafından da sık sık kontrol ediliyor’ dedi.

Rehber Öğretmeni Hatice Gezer tarafından verilen 30 saatlik kursa 25 sürücünün katılarak belge aldığı ve benzer kursların daha sonrada tekrar yapılacağı açıklandı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş