23 Nisan Arhavi’de coşkuyla kutlandı

23 Nisan Arhavi’de coşkuyla kutlandı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıl dönümü  Türkiye’de büyük coşku ve heyecanla kutlanıyor. Dilek ONAY CAN Tüm Türkiye’de olduğu gibi Arhavi’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  törenlerle  kutlandı Arhavi ilçesindeki kutlamalar Atatürk..

Tarih : Okunma : 13 Defa Okundu... Yorum Yap

23 Nisan Arhavi’de coşkuyla kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıl dönümü  Türkiye’de büyük coşku ve heyecanla kutlanıyor.

Dilek ONAY CAN

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Arhavi’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  törenlerle  kutlandı

Arhavi ilçesindeki kutlamalar Atatürk anıtı önünde  çelenk sunma töreniyle başladı,saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.Daha sonra Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencileri günün anlamıyla ilgili konuşmalar yaptı.

Arhavi’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı 103.kutlama törenine İlçe  Garnizon Komutanı Vekili Kemal Çelik, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katılım sağladı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş