1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü…

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü… Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, yazılı bir açıklamayla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı. 1 Mayıs’ın dünyanın her yerinde işçi sınıfının haklarını savunması hedef edinmiş bir gün olduğuna dikkat çeken Başkan Kasap, şunları söyledi; ” Ülkemizde ulusal bir bayram olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü..

Tarih : Okunma : 22 Defa Okundu... Yorum Yap

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü…
Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, yazılı bir açıklamayla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.
1 Mayıs’ın dünyanın her yerinde işçi sınıfının haklarını savunması hedef edinmiş bir gün olduğuna dikkat çeken Başkan Kasap, şunları söyledi;
” Ülkemizde ulusal bir bayram olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü pek çok ülke gibi Turkiye’de de tatil ilan edilmiş ve hızla gelişen ülkemizde de coşku, sevinç ve birçok faaliyetler le kutlanmaktadır. Toplumun büyük bir kısmını işçi sınıfı kapsamaktadır. Aslında memur yada işçi her çalışan bir işçi sayılır. İşçilerin dayanışma içerisinde olmalarının sebebi ise haklarının korunmasını amaçlamaktadır. İşçilerin olmadığı bir dünya! Üretimin olmadığı hiçbir sanayi ve tıbbi ürünün üretilmediği yani insanlığın duracağı bir dünya olacaktır.
Bu itibarla üretimin, kalkınmanın ve refahın temel taşlarından olan işçilerimizin sosyo-ekonomik güvencesi ni sağlamak üzere birlik ve dayanışma göstererek, insan onuruna yakışır bir biçimde yaşamak için alınterleri ile mücadele veren tüm işçilerimizin  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlar, selam,sevgi ve saygılarımı sunarım.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş