İKİZDEREDE ‘KALP SAĞLIĞI HAFTASI’ İÇİN YÜRÜYÜŞ YAPILDI.

-İKİZDEREDE ‘KALP SAĞLIĞI HAFTASI’ İÇİN YÜRÜYÜŞ YAPILDI. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Kalp sağlığını korumak fiziksel aktivitenin yararları konusunda toplum bilincini oluşturmak amacıyla Kalp Sağlığı Haftası dolayısıyla İkizdere’de yürüyüş yapıldı. Sağlık Gurup Başkanlığında başlayan yürüyüş pankartlarla ilçe merkezine kadar devam etti. Burada bir konuşma yapan yürüyüşe katılan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ sağlık hepimiz için çok önemli. Sağlığımızın..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDEREDE ‘KALP SAĞLIĞI HAFTASI’ İÇİN YÜRÜYÜŞ YAPILDI.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Kalp sağlığını korumak fiziksel aktivitenin yararları konusunda toplum bilincini oluşturmak amacıyla Kalp Sağlığı Haftası dolayısıyla İkizdere’de yürüyüş yapıldı.

Sağlık Gurup Başkanlığında başlayan yürüyüş pankartlarla ilçe merkezine kadar devam etti. Burada bir konuşma yapan yürüyüşe katılan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ sağlık hepimiz için çok önemli. Sağlığımızın kıymetini hasta olmadan bilmeliyiz. İlk teşhis bütün hastalıklarda çok önemli. Bugün Kalp Sağlığı Haftası ve Dünya Sağlık için Hareket et günü. Bizde katkıda bulunmak amacıyla katılarak destek verdik ’dedi.

İlçe Sağlık Merkezinden asılan pankartlarla yürüyüşe katılan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, Halk Eğitim Müdürü Emrullah Kolcu, İlçe Nüfus Müdürü Adem İmdat Kesici, İlçe Malmüdürü Yavuz Selim Ayar, İlçe Müftüsü Hikmet Bektaş, İlçe Tarım Müdürü Murat Kutluk, Ziraat Bankası Müdürü Habip Baltacı, Sağlık çalışanları öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş