Başkan Kasap, Belediye Başkanları Toplantısında

Başkan Kasap, Belediye Başkanları Toplantısında Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığında Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın yerel yönetim çalışmalarını değerlendirmek için Ankara’da organize ettiği Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. AK Partili büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra 81 İl Yerel Yönetimler Başkanlarının hazır..

Tarih : Okunma : 12 Defa Okundu... Yorum Yap

Başkan Kasap, Belediye Başkanları Toplantısında

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığında Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın yerel yönetim çalışmalarını değerlendirmek için Ankara’da organize ettiği Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

AK Partili büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra 81 İl Yerel Yönetimler Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya Başbakan Davutoğlu’nun yanı sıra, bakanlar, genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri katıldı.

Toplantıda yerel yönetim çalışmaları ile 2015 seçimlerine ilişkin hedefler değerlendirildi. Toplantıda AK Partili Belediye Başkanlarının projeleriyle ilgili Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na brifing verdi. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin üzerinden geçen yaklaşık bir yıllık sürede belediyelerin yaptığı hizmetlerin de ele alındığı toplantıda, 2023 hedefleri doğrultusunda gerçekleştirilecek projeler de değerlendirildi. Toplantıda ayrıca, belediyecilik hizmetleri, halkla ilişkiler, bütçenin nasıl, ne şekilde yönetildiği konularında belediye başkanlarının tabi tutulduğu performans sisteminde bir yılın muhasebesi yapıldı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş