Ordu'da üretiliyor! Kilosu 20 bin TL'ye kadar satılıyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, arı sütünün kilosunun Türkiye'nin bazı bölgelerinde en az 5-7 bin liradan, az üretildiği dönemlerde 10-20 bin liradan alıcı bulabildiğini belirterek, "Arı sütü, arıcılık yapanlara bal satışının yanında büyük kazanç sağlıyor." dedi. Güler, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, dünyada bal üretiminde Çin’den sonra ikinci sırada yer alan Türkiye’nin en çok..

Tarih : Okunma : 12 Defa Okundu... Yorum Yap

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, arı sütünün kilosunun Türkiye'nin bazı bölgelerinde en az 5-7 bin liradan, az üretildiği dönemlerde 10-20 bin liradan alıcı bulabildiğini belirterek, "Arı sütü, arıcılık yapanlara bal satışının yanında büyük kazanç sağlıyor." dedi.
Ordu'da üretiliyor! Kilosu 20 bin TL'ye kadar satılıyor

Güler, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, dünyada bal üretiminde Çin’den sonra ikinci sırada yer alan Türkiye’nin en çok bal üreten ili Ordu’da, arı sütü üretiminin ekonomiye büyük katkı sağladığını söyledi.

Kilogramı 5-7 bin lira arasında değişen bu ürünün, iyi bir gelir kaynağı olduğuna işaret eden Güler, Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilerleyen dönemde bununla ilgili çalışmalar yapacağını belirtti.

Kaynak: Hürriyet

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş