Atmaca’dan İmza Haberi

Çaykur Rizespor daha önce anlaşmaya vardığı Teknik Direktör M.Sumudica ve orta saha oyuncusu Damjan Dokovic’i bugün resmi olarak açıkladı. Son olarak Gaziantep FK’yı çalıştıran ve Başkan Hasan Kartal’ın “%90 anlaşmaya vardık” diye açıklamasını yaptığı teknik direktör Marius Sumudica ile  anlaşma sağlandığı belirtildi.Kulüp resmi hesabından yapılan açıklamaya göre 26 Ocak Salı günü Başkan Hasan Kartal’ın katılımıyla..

Tarih : Okunma : 145 Defa Okundu... Yorum Yap

Çaykur Rizespor daha önce anlaşmaya vardığı Teknik Direktör M.Sumudica ve orta saha oyuncusu Damjan Dokovic’i bugün resmi olarak açıkladı.

Son olarak Gaziantep FK’yı çalıştıran ve Başkan Hasan Kartal’ın “%90 anlaşmaya vardık” diye açıklamasını yaptığı teknik direktör Marius Sumudica ile  anlaşma sağlandığı belirtildi.Kulüp resmi hesabından yapılan açıklamaya göre 26 Ocak Salı günü Başkan Hasan Kartal’ın katılımıyla imza töreni sağlanacağı ve kendisini Yeşil-Mavililere bağlayan sözleşmeye imza atacağı duyurusu yapıldı.Ayrıca yine aynı şekilde anlaşması sağlanan orta saha oyuncusu Rumen Damjan Dokovic içinde hoşgeldin videosu yayınlanarak aynı gün imza töreninde yeni transferinde olacağı bilgisi verildi.Kulüp her iki ismin 1,5 yıllık imza atacağını duyurdu

Resim
Resim

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş