ZAFER EĞİTİM UYGULAMA ENGELLİLERİ MİSAFİR ETTİ

ZAFER EĞİTİM UYGULAMA ENGELLİLERİ MİSAFİR ETTİ Trabzon Ortahisar Zafer Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle de özel işlere imza atmaya devam ediyor. Gecen 3 Aralık’ta kutlanan, Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çelikoğlu Yemek Sanayi Fuat Sezgin kız yurdu yemekhane ve kantin işletmecisi Cevat Mamuş, Ortahisar Zafer Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe öğrencilerini..

Tarih : Okunma : 39 Defa Okundu... Yorum Yap

ZAFER EĞİTİM UYGULAMA ENGELLİLERİ MİSAFİR ETTİ

Trabzon Ortahisar Zafer Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle de özel işlere imza atmaya devam ediyor.

Gecen 3 Aralık’ta kutlanan, Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çelikoğlu Yemek Sanayi Fuat Sezgin kız yurdu yemekhane ve kantin işletmecisi Cevat Mamuş, Ortahisar Zafer Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe öğrencilerini yurt yemekhanesinde ağırladı.

Etkinliği Özel Eğitim öğretmeni Gonca Akbulut ve eşi Murat Akbulut organize etti. Etkinliğe Zafer Eğitim Uygulama Okulu Müdür Yardımcısı Ali Haydaroğlu, Özel Eğitim öğretmenleri Sadık Şahin Çarkcı, Gonca Akbulut, Seda Şen, Taliha Keskin, Büşra Kirici, özel eğitim öğrencileri ve velileri katıldı. Özel öğrenciler uygulamalı olarak yemek yapımına katıldılar.

Kantindeki Yemek ustalarıyla birlikte yemeklerini hazırlayan öğrenciler, daha sonra hazırlamış oldukları yemekleri aileleri ile birlikte yediler. Fuat Sezgin yurt kantininde Trabzon Üniversitesi öğrencileri ile pasta kestiler. Özel öğrencilerin çok eğlendiği bu etkinlik toplu hatıra fotoğrafı çekilerek bitirildi. Yemekhanede ve kantinde çok güzel zaman geçiren özel çocukların sevinçleri görülmeye değerdi. Özel çocukların velileri,3 Aralık Dünya Engelliler Günü için bu fark yaratan etkinliğe imza atan Fuat Sezgin Yurt kantin ve yemekhane işletmecisi Cevat Mamuş’a teşekkür ettiler. Haber: Bayram Ali Kavalcı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş