YUSUFELİ BELEDİYESİNDEN YARALI SOKAK KÖPEĞİNE ŞEFKAT ELİ

YUSUFELİ BELEDİYESİNDEN YARALI SOKAK KÖPEĞİNE ŞEFKAT ELİ Yusufeli İlçesi Kınalıçam Köyü’nde sağ ön ayağı kırık halde bulunan yaralı sokak köpeği Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tedavi altına alındı. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI Yusufeli İlçesi Kınalıçam Köyü’nden gelen yaralı bir sokak köpeği bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye giden Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri yaralı..

Tarih : Okunma : 74 Defa Okundu... Yorum Yap

YUSUFELİ BELEDİYESİNDEN YARALI SOKAK KÖPEĞİNE ŞEFKAT ELİ

Yusufeli İlçesi Kınalıçam Köyü’nde sağ ön ayağı kırık halde bulunan yaralı sokak köpeği Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tedavi altına alındı.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Yusufeli İlçesi Kınalıçam Köyü’nden gelen yaralı bir sokak köpeği bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye giden Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri yaralı ve bitkin halde buldukları sokak köpeğini geçtiğimiz aylarda faaliyet göstermeye başlayan Yusufeli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine getirdi. Rehabilitasyon Merkez’inde Belediye Veteriner İşleri Müdürü Mehmet AKILLI tarafından muayenesi yapılan ve sağ ön ayağında kırık tespit edilen köpeğin tedavisi yapılarak iyileşme süreci için Rehabilitasyon Merkezinde özel bir bölümde gözetim altında alındı.

Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mehmet AKILLI yaptığı değerlendirmede, ‘’Kınalıçam Köyü’nden aldığımız yaralı hayvanımıza yapılan muayene sonucu ön sağ ayağının kırık olduğu tanısını koyduk. Köpeğimize gereken müdahaleyi ve aşılarını yaparak tedavi sürecini geçirmesi için gözetimimiz altına aldık. İlçe merkezimizde de sokak hayvanlarına yönelik kısırlaştırma, tedavi ve rehabilitasyon süreçlerimize devam ediyoruz. İlçedeki sokak hayvanlarımızın bakımı ve beslenme konusunda duyarlı vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Yusufeli Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerinde koyduğu sokak hayvanları besleme odakları ile ilçedeki tüm hayvanların yiyecek ihtiyacını karşılıyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş