Yusufeli Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası İmzayı Attı

YUSUFELİ BELEDİYESİ VE HİZMET-İŞ ARASINDA İMZALAR ATILDI Yusufeli Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanarak, imzalar atıldı. Pandemi dolayısıyla ertelenen sözleşme görüşmeleri gerçekleşti. Toplu sözleşme hükümlerine göre işçilerin yevmiyelerine 2021 yılı için enflasyon oranı üzerinde zam yapıldı. Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN; “İşçilerimizin haklarını korumak, refah seviyelerini yükselterek daha rahat bir..

Tarih : Okunma : 44 Defa Okundu... Yorum Yap

YUSUFELİ BELEDİYESİ VE HİZMET-İŞ ARASINDA İMZALAR ATILDI

Yusufeli Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanarak, imzalar atıldı. Pandemi dolayısıyla ertelenen sözleşme görüşmeleri gerçekleşti.

Toplu sözleşme hükümlerine göre işçilerin yevmiyelerine 2021 yılı için enflasyon oranı üzerinde zam yapıldı. Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN; “İşçilerimizin haklarını korumak, refah seviyelerini yükselterek daha rahat bir ortamda çalışmalarını sağlamak adına toplu iş sözleşmemiz başta çalışanlarımız olmak üzere hepimize hayırlı olsun ” dedi. Toplu iş sözleşmesi imza törenine Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Toprak, Hak İş Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal ve Yardımcısı Erdoğan Çelik katıldı. Sözleşme bir yıl boyunca geçerli olacak ve 2022 yılı için günün şartlarına göre yenilenecek.

B.ALi Kavalcı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş