YUSUFELİ BELEDİYESİ ÜRÜN FİYAT TARİFELERİ YENİDEN DEĞERLENDİRİLSİN DEDİ

YUSUFELİ BELEDİYESİ ÜRÜN FİYAT TARİFELERİ YENİDEN DEĞERLENDİRİLSİN DEDİ Yusufeli Belediyesi, Yusufeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın çay ocakları kıraathaneler esnafının ürettiği mal ve hizmetlere ait fiyat artış tarifesinin yeniden değerlendirilmesini talep etti. Haber: Bayram Ali Kavalcı Yusufeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığının Çay Ocakları-Kıraathaneler esnafının yeni ücret tarife talebi neticesinde 30.10.2019 tarihli ve 36 sayılı kararıyla..

Tarih : Okunma : 31 Defa Okundu... Yorum Yap

YUSUFELİ BELEDİYESİ ÜRÜN FİYAT TARİFELERİ YENİDEN DEĞERLENDİRİLSİN DEDİ

Yusufeli Belediyesi, Yusufeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın çay ocakları kıraathaneler esnafının ürettiği mal ve hizmetlere ait fiyat artış tarifesinin yeniden değerlendirilmesini talep etti.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Yusufeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığının Çay Ocakları-Kıraathaneler esnafının yeni ücret tarife talebi neticesinde 30.10.2019 tarihli ve 36 sayılı kararıyla belirlenen ve Artvin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığının 11.11.2019 tarihli kararıyla onaylandığı bildirilmiştir. Yeni tarifeye göre Çay ocakları–kıraathaneler esnafının ürettiği mal ve hizmetlere ait tarife ile önceki tarife fiyatları arasında %50 artış yapıldığı ve artışın yüksek olduğu düşünülerek Esnaf ve Sanatkârlarca Üretilen Mal Ve Hizmetlerin Fiyat Tarifeleri Hakkında Yönetmeliğin Fiyat tarifelerine itiraz başlıklı 6. Maddesi çerçevesinde komisyon tarafından tekrar inceleme yapılarak makul bir oranda (% 25) zam uygulanması için Yusufeli Belediye Başkanlığı tarafından Valilik makamına itiraz edildi.

Yusufeli Belediye Başkanlığının itirazı Valilik tarafından oluşturulan komisyon tarafından görüşülerek alınan Komisyon kararı ve ilgili yazılar saygı ile kamuoyuna duyurulu

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş