YUSUFELİ BELEDİYESİ GALERİCİLER SİTESİ HİZMETE GİRDİ

YUSUFELİ BELEDİYESİ GALERİCİLER SİTESİ HİZMETE GİRDİ Yusufeli Belediyesi alıcı ve satıcının işini kolaylaştırmak, park sorununu kısmen çözmek için galerici esnafını tek çatı altında topladı. Yusufeli Barajı ve yeni yerleşim yeri çalışmalarından dolayı ilçe içerisinde artan ilçede araç park alanlarında sorun oluşturuyordu. Aynı caddeler üzerinde konuşlanan oto galericiler ve ikinci el araç satan esnaf hem trafiğin..

Tarih : Okunma : 24 Defa Okundu... Yorum Yap

YUSUFELİ BELEDİYESİ GALERİCİLER SİTESİ HİZMETE GİRDİ

Yusufeli Belediyesi alıcı ve satıcının işini kolaylaştırmak, park sorununu kısmen çözmek için galerici esnafını tek çatı altında topladı. Yusufeli Barajı ve yeni yerleşim yeri çalışmalarından dolayı ilçe içerisinde artan ilçede araç park alanlarında sorun oluşturuyordu. Aynı caddeler üzerinde konuşlanan oto galericiler ve ikinci el araç satan esnaf hem trafiğin yükünü artırıyor hem de mekânsızlık sıkıntısı çekiyordu.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Yusufeli Belediyesi, ilçe merkezinde faaliyet gösteren galerici esnafının talepleri ve ilçede yaşanan trafik sıkışıklığı nedeniyle Sanayi Caddesi üzerinde 500 m²’lik açık alana ‘Yusufeli Belediyesi Galericiler Sitesi’ inşa etti. 16 m²’lik kapalı alanda 6 adet dükkân 13 Mayıs Çarşamba günü yapılan kura çekimiyle sahiplerine tahsis edildi. İlçede yaşanan trafik sıkışıklığı nedeniyle galerici esnafını bir bölgede topladıklarını ifade eden Başkan AYTEKİN, “Yusufeli Belediyesi olarak çalışmalarımızı ilçemizin sorunlarını dikkate alarak gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamada ilçemizde yaşanan trafik sıkışıklığını bir nebze azaltabilmek adına galerici esnafımıza 6 adet dükkândan oluşan Yusufeli Belediyesi Galericiler Sitesi’ni hizmete açıyoruz. Sitemizin ilçemize ve galerici esnafına hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi.

Sanayi Caddesi üzerinde yer alan Galericiler Sitesi 6 adet dükkândan oluşuyor. Dükkanlar, ilçenin baraj dolayısıyla kalkacağı göz önünde bulundurularak çelik konstrüksiyon olarak imal edildi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş