YOLCU ARAÇLARINA KORONAVİRÜS DENETİMİ

YOLCU ARAÇLARINA KORONAVİRÜS DENETİMİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Covid-19 ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığı ile İçişleri Bakanlığının Talimatları uyarınca İkizdere’de yolcu taşımacılığı yapan ve okul servisi araçlarında denetim yapıldı. Cumhurbaşkanlığı talimatları ve İçişleri Bakanlığının “Koronavirus Salgını Ek Tedbirleri” Genelgesi çerçevesinde 7 gün, 7 konu, 7 denetim kapsamında “Şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan her türlü toplu ulaşım..

Tarih : Okunma : 100 Defa Okundu... Yorum Yap

YOLCU ARAÇLARINA KORONAVİRÜS DENETİMİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Covid-19 ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığı ile İçişleri Bakanlığının Talimatları uyarınca İkizdere’de yolcu taşımacılığı yapan ve okul servisi araçlarında denetim yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı talimatları ve İçişleri Bakanlığının “Koronavirus Salgını Ek Tedbirleri” Genelgesi çerçevesinde 7 gün, 7 konu, 7 denetim kapsamında “Şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan her türlü toplu ulaşım araçları, okul servisleri dahil Polis Trafik ve Jandarma Trafik ekipleri tarafından denetimler yapıldı. Trafik ekipleri tarafından durdurulan yolcu taşıyan araçlarda sürücü belgesi, araç muayene, öğrenci taşımacılığı yapanlarda şartlara uygunluk, alkol muayenesi, sosyal mesafeye, hijyen şartlarına uygunluk ve maske takılmasına uyulması konusunda sürücülere uyarılar yapıldı.

İlk yorumu siz yazın