YILLAR ÖNCESİ ZAFER KANBUROĞLU ( NOSTALJİ )

YILLAR ÖNCESİ   NECATİ DİLİ / ZAFER KANBUROĞLU nun arşivinden   O yıllarda futbol bölgesel eleme maçları vardı . Diyen Zafer Kanburoğlu resimlere bakarak o yılları tekrar hatırlayarak bizlerle aktarmaya başladı. Elendiğiniz takımlardan futbolcu alabiliyordunuz. Bizde o yıllarda Samsun, Giresun, Ordu, Takımlarını elemiştik. Samsundan Osman Arpacıoğlu yine Samsundan Aydın Ordudan kaleci Tamer , Giresun dan..

Tarih : Okunma : 375 Defa Okundu... Yorum Yap

YILLAR ÖNCESİ

 

NECATİ DİLİ / ZAFER KANBUROĞLU nun arşivinden

 

O yıllarda futbol bölgesel eleme maçları vardı . Diyen Zafer Kanburoğlu resimlere bakarak o yılları tekrar hatırlayarak bizlerle aktarmaya başladı. Elendiğiniz takımlardan futbolcu alabiliyordunuz. Bizde o yıllarda Samsun, Giresun, Ordu, Takımlarını elemiştik. Samsundan Osman Arpacıoğlu yine Samsundan Aydın Ordudan kaleci Tamer , Giresun dan Muhlis ve Hüseyin i kadromuza aldık. Antrenörümüz Tuncay Mataracı Konya da Gurup birincisi olarak finale kaldık diyerek sözlerini sürdüren Kanburoğlu: Finalde Ankara da 2- 0 galipken  gollerimizi Osman Arpacıoğlu ve ben ( zafer Kanburoğlu ) attık.Müsabakayı 4-2 Ankara Karmasına kayıp ettik ve Türkiye  2 . Olduk dedi .

RESİMDEKİLER: Tuncay Kanburoğlu,( antrenör ) ,Zafer Kanburoğlu. Osman Arpacıoğlu, Kaleci Tamer, Sedat, Mahmut, Hüseyin   OTURANLAR : Erkan , Mustafa , Muhlis , Hamit, Önder , Mustafa , Aydın    (   Not 1. nolu resim )

 

RİZEDEKİ BİR MÜSABAKA ÖNCESİ

Zafer Kanburoğlu nun arşivinden

Rize sporda 1971 yılında Rize oynadığımız bir maç öncesi çekilen bir fotoğraf karedekiler Zafer Kanburoğlu, Cahit ve Ayhan   ( not 2. nolu resim )

 

46 YIL ÖNCESİ

NECATİ DİLİ / ZAFER KANBUROĞLU nun arşivinden

 

Yeşil Sarı forma ile Rize Amatör takımı . Zafer Kanburoğlu : O sene Rize il Şampiyonluk kadrosu 1961 -1962 sezonunda Kadro şöyle : Soldan sağa : Önder , Zafer , Muzaffer , Ahmet , sadık , Mahmut  OTURANLAR : Sedat ,  Hamit , Yavuz , Hamit , Turgut ( 3 nolu resim )

 

1970- 1971 SENESİ

NECATİ DİLİ / ZAFER KANBUROĞLU nun arşivinden

Profesyonel Rize spor takımı Diyen Kanburoğlu : !970- 1971 senesinde bir maç öncesi Rize Atatürk stadyumunda Hatay maçı öncesi netice 1-0 maçı kazandık ve golü de ben attım dedi.

AYAKTAKİLER: Orhan Hoca ( Teknik direktör ) Hoca Mustafa ,Zafer Ali Kemal, Yakup , aydın, Ahmet , C Ahmet Şamlı Antrenör OTURANLAR :Erbil , Tuncer , Hayri , Fatih , Tefik    ( 4 Nolu resim )

RİZE MACI ÖNCESİ

NECATİ DİLİ / ZAFER KANBUROĞLU nun arşivinden

Yine Zafer Kanburoğlunun arşivinden ve de resimlere bakarken bizlere  şöyle dedi: Bir maç öncesi . Gösteri müsabakasından önce çekilen bir resim. Resimdekiler: Zafer Yakup, Gırgır Ahmet

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş