YENİ ÜRÜNLERLE İSTİKRARLI BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Av. Lütfi BAYRAKTAR, YENİ ÜRÜNLERLE İSTİKRARLI BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ Fiskobirlik’in, Dünyanın en büyük tarımsal birliklerinden bir tanesi olduğunu ifade eden, Fiskobirlik YK Başkanı Av. Sabri Bayraktar, serbest gazeteci yazar B.Ali Kavalcı’ya konuştu. YK Başkanı Av. BAYRAKTAR, “ “Fiskobirlik, aynı zamanda Dünyanın en büyük fındık tarım kuruluşudur. Dolayısıyla çok önemli bir birlik..

Tarih : Okunma : 22 Defa Okundu... Yorum Yap

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Av. Lütfi BAYRAKTAR,

YENİ ÜRÜNLERLE İSTİKRARLI BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Fiskobirlik’in, Dünyanın en büyük tarımsal birliklerinden bir tanesi olduğunu ifade eden, Fiskobirlik YK Başkanı Av. Sabri Bayraktar, serbest gazeteci yazar B.Ali Kavalcı’ya konuştu. YK Başkanı Av. BAYRAKTAR, “ “Fiskobirlik, aynı zamanda Dünyanın en büyük fındık tarım kuruluşudur. Dolayısıyla çok önemli bir birlik ve önemli bir kuruluş. En önemlisi bu ülkenin öz evlatlarının kuruluşu, yani bir kooperatif işletmesi. Biz ve bizim gibiler zaman zaman burada nöbet devralıyoruz. Bu kurumlar bütün kazanımlarıyla üreticiye, ortaklarına, Türkiye’de yaşayan insanlara gelecek devreden, onların emeklerine bir miktar artı değerler katmaya çalışan kurumlardır. Bu anlamda burası aslında hepimizin. Burası Fiskobirlik olarak Türkiye’de yaşayan herkesindir.” dedi. İstikrarlı

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Av. Lütfi Bayraktar, Fiskobirlik’in birkaç yıldır malı yapısını, ürün çeşitliliği ve ürün kalitesini hızla yenileyerek toparlandığını ve hazinesine yeni ürünler katmaya çalıştığını kaydetti. Başkan BAYRAKTAR, konuşmasını, “Fiskobirlik’imiz yeniden yapılanmayla kısa zamanda en dipten en üst seviyeye çıkardık. Artık geçmişin zorlu süreçlerini geride bıraktık. Fiskobirlik toparlanıyor, hazinesine yeni ürünler katarak ürün yelpazesini genişletmeye çalışıyor. Fiskobirlik’in üretim tesisleri Giresun’da ve yeni bir tesis yapmaya çalışıyoruz. Güç birliği yaparak bu kurumları yaşatmak gibi bir görevimiz var. Her anlamda güvenilir bir hale getirdiğimiz Fiskobirlik’in, geçmiş olduğu gibi bugün ve bundan sonra da üreticiye güç veren bir yapıya kavuşmuştur. Fiskobirlik, tüm bu olumsuzlukları geride bırakmış ve geleceğe emin adımlarla yürüyen güçlü bir kuruluş haline gelmiştir. Adeta küllerimizden doğduk. Tüm borçlarını ödemiş, yeni yatırımlara yönelmiş, üretim çeşitliliğini artırmış ve pazara hakim olan bir kurum haline geldik. Her anlamda güvenilir bir kurum haline geldik. Öncelikle mevcut durumu gözden geçirerek eldeki tesisleri modernleştirip kaliteli üretim ve kapasite artışına gittik. Fındığı işleyerek ve ürün çeşitliliğini her geçen gün arttırarak gerek iç pazarda gerekse dış pazarda büyümeye devam ediyoruz. Entegre tesislerimizde ileri derece işlenmiş fındık mamulleri ve fındık yağı üretimimizle marka değerimizi artırmaya devam ediyoruz. Özellikle yeni ürünümüz Nugayla çikolatalı fındık kreması pazarında önemli bir yer edindik. Rakiplerimizden çok daha kaliteli olan üretimimizle tercih ediliyoruz.” dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALC

İlk yorumu siz yazın