YARDIM KONVOYU 3 ARAÇLA DEPREM BÖLGESİNE GİTTİ

KİZDERE-KALKANDERE AFET BÖLGESİNDEN ELİNİ ÇEKMİYOR YARDIM KONVOYU 3 ARAÇLA DEPREM BÖLGESİNE GİTTİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- Kalkandere ve İkizdere ilçelerinden ortaklaşa toplanan yardımlar 3 araçla birlikte Deprem bölgesine doğru yola çıktı. İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram iki kardeş ilçe İkizdere ve Kalkandere’den toplanan yardımların bugün deprem bölgesine gitmek için yola çıktığını söyledi. Yardımlar konusunda bir açıklamada..

Tarih : Okunma : 29 Defa Okundu... Yorum Yap

KİZDERE-KALKANDERE AFET BÖLGESİNDEN ELİNİ ÇEKMİYOR

YARDIM KONVOYU 3 ARAÇLA DEPREM BÖLGESİNE GİTTİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- Kalkandere ve İkizdere ilçelerinden ortaklaşa toplanan yardımlar 3 araçla birlikte Deprem bölgesine doğru yola çıktı.

İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram iki kardeş ilçe İkizdere ve Kalkandere’den toplanan yardımların bugün deprem bölgesine gitmek için yola çıktığını söyledi. Yardımlar konusunda bir açıklamada bulunan Kaymakam Mustafa Salih Bayram’’ Kardeş iki ilçenin birlikte yürüttüğü yardım programı kapsamında bu hafta İkizdere ve Kalkandere Kaymakamlığı, İkizdere Kalkandere Belediyesi, İDAK ( İkizdere Arama Kurtarma) ekibinin ve İkizdere esnafından oluşan gönüllü esnafımızın katkılarıyla ortaklaşa 3 araç hazırlanarak Deprem bölgesine doğru yola çıkılmıştır. Yardımda bulunan herkese teşekkür ederiz. Kardeş iki ilçenin birlikte yürüttüğü yardım programı kapsamında bu hafta İDAK ekibinin de katkılarıyla ortaklaşa 3 araç hazırlanarak yola çıkıldı. Kalkandere İkizdere Elele yardımlaşmamız devam edecektir’’ dedi.

Kalkandere Kaymakamı Ahmet Açıkgöz’ün deprem bölgesinde görevlendirilmesiyle Kalkandere Kaymakamlığı görevini İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram vekaleten yürütüyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş