YAPTIĞI RESİMLE TÜRKİYE İKİNCİSİ OLAN ÖZTÜRK, ÖDÜLLENDİRİLDİ

YAPTIĞI RESİMLE TÜRKİYE İKİNCİSİ OLAN ÖZTÜRK, ÖDÜLLENDİRİLDİ ‘İnsan Haklarının Korunması ve Geliştirilmesi Bağlamında Anne, Baba ve Yaşlı Hakları’ konulu resim yarışmasında Türkiye ikincisi olan Ali Paşa Öztürk’e hediyesi Rize Valisi Kemal Çeber tarafından verildi. Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu’nun 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okullarda öğrenim gören..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

YAPTIĞI RESİMLE TÜRKİYE İKİNCİSİ OLAN ÖZTÜRK, ÖDÜLLENDİRİLDİ

‘İnsan Haklarının Korunması ve Geliştirilmesi Bağlamında Anne, Baba ve Yaşlı Hakları’ konulu resim yarışmasında Türkiye ikincisi olan Ali Paşa Öztürk’e hediyesi Rize Valisi Kemal Çeber tarafından verildi.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu’nun 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okullarda öğrenim gören öğrencileri katılımıyla İlköğretim öğrencileri için “İnsan Haklarının Korunması ve Geliştirilmesi Bağlamında Anne, Baba ve Yaşlı Hakları” konulu resim yarışmasında, il birincisi ve Türkiye genelinde de ikinci olan Alipaşa Öztürk’e ödülü, Rize Valisi Kemal Çeber tarafından verildi.

Şevket Yardımcı Ortaokulunda, Alipaşa Öztürk için düzenlenen ödül törenine Rize Valisi Kemal Çeber, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İdris Altıntaş ile okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Rize Valisi Kemal Çeber, Alipaşa Öztürk’e ödülünü takdim ederken yaptığı değerlendirmede; İslamiyet’te ve Türk Kültüründe anne, baba ve yaşlıların yerinin çok farklı olduğunu vurgulayarak, yaptığı resimden dolayı Alipaşa Öztürk’ü tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş