VALİ’DEN YAŞLILARA SAYGI

VALİ’DEN YAŞLILARA SAYGI 18-24 MART YAŞLILAR HAFTASINDA VALİ İDRİS AKBIYIK EL ÖPEREK HAYIR DUASI ALDI İSMET KÖSOĞLU Rize’de 1998 yılında görev yapmış bugünkü Hakkâri Valisi İdris Akbıyık başarılı samimi çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Yaşlılar Haftası dolayısıyla Valilik tarafından yapılan moral programında birçok kimseye örnek olan Valinin yaşlıları samimiyetle kucaklaması memnunlukla karşılandı. 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

VALİ’DEN YAŞLILARA SAYGI

18-24 MART YAŞLILAR HAFTASINDA VALİ İDRİS AKBIYIK EL ÖPEREK HAYIR DUASI ALDI

İSMET KÖSOĞLU

Rize’de 1998 yılında görev yapmış bugünkü Hakkâri Valisi İdris Akbıyık başarılı samimi çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Yaşlılar Haftası dolayısıyla Valilik tarafından yapılan moral programında birçok kimseye örnek olan Valinin yaşlıları samimiyetle kucaklaması memnunlukla karşılandı.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Hakkâri’de yapılan programda birçok yaşlı kadın ve erkek davet edildi. Program hakkında konuşan Vali-Belediye Başkanı İdris Akbıyık’’ Bizleri bugünlere getiren ve geleceğe hazırlayan, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan değerli yaşlılarımızın “Yaşlılara Saygı Haftası” nı kutluyor, gönüllerimizde müstesna bir yeri olan büyüklerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum. Onların değerini sağlıklarında bilmeliyiz’’ dedi.

Programda yaşlıları tek tek ziyaret ederek sohbet eden Vali İdris Akbıyık’ın kadın ve erkek yaşlıların ellerini öperek samimiyetle kucaklaması çok ilgi çekti. Yaşlılar Vali Akbıyık’ın yoğun ve sıcak ilgisine dualarla teşekkür ettiler.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş